Η λεπτομέρεια κάνει πάντα (και παντού) τη διαφορά και ειδικότερα στις φωτογραφίες του γάμου. Το άλμπουμ του γάμου – με ενα μαγικό τρόπο – καταφέρνει μέσα σε λίγες σελίδες να περικλείει όλες τις μοναδικές στιγμές που ζει το ζευγάρι και όλα αυτά με αρκετή αστερόσκονη και αγάπη. Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, τότε στη λίστα με τα must -have αξίζει να προσθέσετε τα wedding props, τα οποία μέσω της αισθητικής και του χαριτωμένου στοιχείου που διαθέτουν, θα αλλάξουν τις φωτογραφίες σας μια για πάντα. Πριν ψάξετε για οτιδήποτε, οφείλετε να έχετε στο μυαλό σας το θέμα του γάμου, τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστούν στο τραπέζι και το σημαντικότερο απ’ όλα το ύφος που θέλετε να έχουν οι φωτογραφίες της πιο σημαντικής μέρας της ζωή σας!

Έτοιμες για έμπνευση και wedding props με άποψη;

1. Ποτήρια που αναγράφουν πάνω Groom και Bride:

Πολλές από τις φωτογραφίες εστιάζουν εκείνη τη στιγμή που το ζευγάρι πίνει για το καλό πριν κόψει τη γαμήλια τούρτα. Τι πιο όμορφο λοιπόν να κρατάτε ιδιαίτερα ποτήρια, τα οποία  ”γράφουν” εξαιρετικά στον φωτογραφικό φακό και είναι σχεδιασμένα μόνο για εσάς εκείνο το βράδυ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

2. Neon επιγραφή:

Μεγάλη τάση οι neon επιγραφές και φέτος και αυτό γιατί μπορείτε να βάλετε όποια φράση ή λέξη σας εκφράζει σαν ζευγάρι και δίνουν καθαρά ένα fun στοιχείο όπου και αν την τοποθετήσετε. Φυσικά στις φωτογραφίες θα ξεχωρίσει και είναι κάτι που δεν θα μετανιώσετε που αγοράσατε, after the wedding!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

3. Γιρλάντες:

Είτε πιο απλές, είτε πιο σύνθετες, είτε με φωτάκια πάνω, οι γιρλάντες είναι τόσο εύκολες στην τοποθέτηση και τόσο φωτογενείς, που όσες και αν τοποθετήσετε απλά δεν θα σας φτάνουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

4, Γιρλάντες με χαριτωμένες λέξεις και φράσεις:

Αν το τραπέζι του γάμου το κάνετε σε ένα κλειστό χώρο, τότε οι γιρλάντες με κάποια φράση ή με μια fun λέξη εκτός ότι θα γεμίσουν όμορφα τους τοίχους, θα αποδειχτούν το τέλειο location για επαγγελαμτικές και μη φωτογραφίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

5. Διακοσμητικά γράμματα πάνω στη τούρτα:

Έχετε επιλέξει μια πιο μίνιμαλ και κομψή τούρτα; Τι πιο εντυπωσιακό να προσθέσετε πάνω της 3d γράμματα με μια αγαπημένη σας λέξη ή φράση και να την κάνετε άκρως φωτογενή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

6. Κομψές ασημένιες σπάτουλες:

Το αναφέραμε και στον πρόλογο, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και σε αυτή την περίπτωση η λεπτομέρεια που θα πρωταγωνιστήσει στις φωτογραφίες σας θα είναι οι σπάτουλες που θα χρησιμοποιηθούν για να μοιραστεί η τούρτα. Οι ασημένιες είναι υπέρκομψες και ταιριάζουν σε όλους τους γάμους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

7. Υφασπάτινη πλάτες ”Mrs & Mr.”:

Φανταστείτε να κάθεστε στις συγκεκριμένες καρέκλες με τις συγκεκριμένες υφασμάτινες πλάτες και ο φωτογράφος από πίσω να καταγράφει τις υπέροχες στιγμές του γάμου σας. Φωτογραφία – κορνίζα, σωστά;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

8. Λευκές σπάτουλες με κρυφά μηνύματα:

Τη θέση των ασημένιων παίρνουν οι λευκές σπάτουλες. Και όχι δεν είναι απλές γιατί τις συνοδεύουν ρομαντικά και cute μηνύματα που αξίζει ο φωτογράφος να απαθανατίσει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

9. Βάσεις για την αρίθμηση των τραπεζιών:

Οι τάσεις φέτος θέλουν τις βάσεις για την αρίθμηση των τραπεζιών μίνιμαλ με το διάφανο στοιχείο να ξεχωρίζει. Τα κοντινά στις φωτογραφίες θα αποκτήσουν άλλη χάρη και εσείς θα τις κρατήσετε και μετά τον γάμο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

10. Props για Bachelor:

Αν πριν τον γάμο διοργανώσεις bachelor με τις φίλες, ζήσε τη βραδιά φορώντας props που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις μέλλουσες νύφες. Τιάρες, κορδέλες και καπέλα, είναι εκείνα που θα κάνουν τη διαφορά στις φωτογραφίες (και όχι μόνο!)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Shop Style Me Pretty

YES I DO TIP: Επένδυσε στα wedding props και συνδύασε τη κομψότητα με το fun στοιχείο με μικρές αλλά έξυπνες κινήσεις!

Με στοιχεία από το Style me pretty

Must Read:

VIPARTIES: Πώς θα κάνετε το πιο πετυχημένο γαμήλιο πάρτι και τι μέλλει γενέσθαι για τις δεξιώσεις του 2021

Γάμος στην εποχή του κορωνοϊού: Όλα τα πιθανά σενάρια και οι λύσεις από τη Σοφία Φάκου της Sparkling Day

Η Μυρτώ Κάζη γράφει για τη νέα, διαφορετική αλλά τόσο συναρπαστική wedding χρονιά του 2021 στο editorial του νέου τεύχους

Most Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!