Από τη Γωγώ Καρκάνη

Όσo λιγότερες εκκρεμότητες αφήσετε για την ημέρα της τελετής, τόσο πιο πιθανό είναι να τα οργανώσετε όλα τέλεια και να απολαύσετε την ομορφότερη γιορτή της ζώης σας ξεκούραστες και χαλαρές.

Φωτογραφία Jonathan Borba/Unsplash

– Κάντε ένα τελευταίο τηλεφώνημα στους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεστε για να επιβεβαιώσετε ότι όλοι και όλα θα είναι στην ώρα τους.

– Εκτυπώστε μια λίστα με τα τηλέφωνα των επαγγελματιών για να τα έχετε μαζί σας σε περίπτωση ανάγκης. Δώστε από ένα αντίγραφο και σε συγγενείς/ φίλους που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

– Ετοιμάστε μια τσάντα με προσωπικά είδη για τον γάμο (π.χ. καλλυντικά, είδη ραπτικής για τυχόν μικροατυχήματα με το νυφικό) και τη βαλίτσα της πρώτης νύχτας, αν πρόκειται να την περάσετε σε ξενοδοχείο.

– Φορτώστε στο αυτοκίνητο όλα όσα θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας, ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα τη μεγάλη ημέρα.

– Προγραμματίστε για την προηγούμενη ημέρα τις προσωπικές περιποιήσεις που δεν είναι απαραίτητο να γίνουν το πρωί της τελετής, π.χ. μανικιούρ-πεντικιούρ ή μια θεραπεία προσώπου.

– Δημιουργήστε μια λίστα με όλες τις εκκρεμότητες που θα χρειαστεί να αναλάβουν φίλοι/συγγενείς και επικοινωνήστε μαζί τους για να βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμοι. Για παράδειγμα, αποφασίστε ποιος θα μοιράζει τις μπομπονιέρες και ποιος θα συγκεντρώνει τα δώρα.

– Προβάρετε για ακόμα μία φορά το νυφικό σας στον καθρέφτη για να βεβαιωθείτε ότι συνεχίζει να εφαρμόζει τέλεια. Ιδιαίτερα σε περιόδους στρες, το σώμα αλλάζει από μέρα σε μέρα!

– Χαρίστε στον εαυτό σας ένα υγιεινό γεύμα και πιείτε πολύ νερό. Θα αποφύγετε τα φουσκώματα της τελευταίας στιγμής και τυχόν δερματικούς ερεθισμούς που συνδέονται με τη ζάχαρη και τα λιπαρά. Και, φυσικά, θα εφοδιαστείτε με ενέργεια και με τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία.

– Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε, για παράδειγμα, ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας κωμικής σειράς ή να πάτε για περπάτημα.

– Φορτίστε τις συσκευές που θα πάρετε μαζί σας. Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του κινητού σας είναι στο φουλ. Αναθέστε σε κάποιο κοντινό πρόσωπο να απαντάει στις κλήσεις όταν εσείς δεν θα είστε διαθέσιμη.

Yes I Do Tip: Κάντε τον ύπνο προτεραιότητα! Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικό μυστικό ομορφιάς από τον χορταστικό ύπνο. Κοιμηθείτε λοιπόν όσο το δυνατόν πιο νωρίς, ακολουθώντας τη βραδινή ρουτίνα σας. Αν είστε σε υπερένταση -που είναι λογικό-, βοηθήστε την κατάσταση με ένα χαλαρωτικό αφέψημα ή με πρακτικές όπως ο διαλογισμός.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS

Wedding news & trends 2023 | Όλα τα τελευταία νέα από τον πλανήτη της bridal industry

Τα Yes I Do News που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να είσαι η πιο up-to-date νύφη!

Wedding bliss | Ποια celebrity couples πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2023;

Από ποιους Έλληνες και ξένους celebrities θα φάμε κουφέτα φέτος;

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press