2 καθοριστικές εβδομάδες, 14 ιδιαίτερες ημέρες, 336 αξέχαστες ώρες και 20.160 μαγικά λεπτά απομένουν μέχρι την ημέρα του γάμου σας. Οργανωθείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε προσεκτικά τη wedding checklist που ακολουθεί.

To πάρτι τώρα ξεκινάει!

Επιβεβαίωση των καλεσμένων

Κάντε το τελικό check στη λίστα των καλεσμένων και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε συμπεριλάβει όλους, και –ακόμα πιο σημαντικό– ότι τους έχετε τοποθετήσει σε σωστά groups. Προσοχή στην καταμέτρηση, διότι θα χρειαστεί να δώσετε τον ακριβή αριθμό στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση.

Τελευταία συνάντηση με τον wedding planner

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να συναντηθείτε με τον προσωπικό σας planner για να δείτε μαζί το πρόγραμμα της ημέρας του γάμου και να κάνετε τυχόν προσαρμογές της τελευταίας στιγμής. Μη διστάσετε να τον ρωτήσετε τα πάντα!

Τελική πρόβα νυφικού

Επισκεφθείτε το ατελιέ που έχετε κλείσει το νυφικό των ονείρων σας και πραγματοποιήστε την –καθοριστική και άκρως σημαντική– τελική πρόβα. Μοιραστείτε όλες τις ανησυχίες σας, κάντε τις τελευταίες μικροαλλαγές και αφεθείτε σε αυτό το τόσο ξεχωριστό συναίσθημα που νιώθει κάθε νύφη που φοράει το νυφικό της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιλήστε με τον φωτογράφο σας για τις τελευταίες λεπτομέρειες

Μπορεί εδώ και καιρό να έχετε βρει το ιδανικό concept και να έχετε αναλύσει τα πάντα με τον φωτογράφο σας. Ωστόσο, δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο καλό θα ήταν να κάνετε μια τελευταία συνάντηση μαζί του, ώστε να καταλήξετε σε πιθανές λήψεις αλλά και να σας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του.

Επικοινωνία με όλους τους επαγγελματίες

Κάντε την απαραίτητη επικοινωνία με τους επαγγελματίες που έχουν αναλάβει τα διάφορα κομμάτια της διοργάνωσης του γάμου σας (ανθοστολισμό, μπομπονιέρες, διακόσμηση, DJ). Οριστικοποιήστε τυχόν θέματα που μπορεί να εκκρεμούν, λύστε όλες τις απορίες σας και διώξτε από πάνω σας κάθε άγχος και στρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ |  WWW.PEXELS.COM

Κλείστε ραντεβού για ένα hair reset

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών (ρίζα ή ανταύγειες) ή στο κούρεμά σας, τότε οι δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο αποτελούν το τέλειο (beauty) timing για να το πραγματοποιήσετε. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα βοηθήσει ώστε να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα και τα μαλλιά σας θα ανανεωθούν με τον καλύτερο και πιο safe τρόπο.

Φτιάξτε μια (SOS) λίστα με τα τηλέφωνα των επαγγελματιών

Την ημέρα του γάμου μπορεί να προκύψουν πολλά θέματα, τα οποία επιζητούν άμεσες λύσεις, σωστή αντιμετώπιση και κριτική σκέψη. Δημιουργήστε μια (SOS) λίστα με τα τηλέφωνα των επαγγελματιών γάμου που έχετε επιλέξει και, γιατί όχι, κοινοποιήστε τη στα πιο κοντινά σας πρόσωπα, για παν ενδεχόμενο.

Ζητήστε βοήθεια από οικογένεια και φίλους

Νιώθετε ότι δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα μόνες σας και τα deadlines γυρνούν συνεχώς στο μυαλό σας; Μην ντραπείτε να ζητήσετε από την οικογένεια και τους φίλους σας να αναλάβουν ορισμένες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής (παραλαβή μπομπονιερών, πλύσιμο νυφικού αυτοκινήτου κτλ.). Η βοήθεια που θα σας προσφέρουν θα σας αποφορτίσει και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουρες!

Πείτε «yes, I do» στα όμορφα συναισθήματα

Σε δύο εβδομάδες παντρεύεστε τον άνθρωπό σας, μην το ξεχνάτε! Προσπαθήστε να έχετε θετική στάση και σκέψη και να μη στενοχωριέστε με το παραμικρό, θα δείτε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Ζήστε την κάθε μέρα, γιατί ο γάμος των ονείρων σας σας περιμένει στη γωνία.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.