Αν διανύετε την περίοδο που οργανώνετε τον γάμο σας, θα έχετε δεκάδες λεπτομέρειες να διευθετήσετε ενόψει του μεγάλου γεγονότος. Με την επιλογή του κατάλληλου venue, του ανθοστολισμού και του catering να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τους τελευταίους μήνες, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έχετε ελάχιστο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Αν λοιπόν θέλετε να «επανορθώσετε» και να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οδεύοντας προς τα σκαλιά της εκκλησίας, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα γαμήλιο δώρο στον εαυτό σας και ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε!

Βραβευμένη με GOLD award στην κατηγορία Best Innovative Plastic Surgery Procedures Vaser Lipo & BBL στα Medical Beauty Awards 2023, και με χιλιάδες επιτυχημένα περιστατικά στην Ελλάδα από τον έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο, η τεχνική αυξητικής και ανόρθωσης γλουτών BBL (Brazilian Butt Lift) θα προσδώσει τον επιθυμητό όγκο και την κατάλληλη προβολή στην περιοχή των γλουτών σας, ώστε να πραγματοποιήσετε μια γαμήλια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη! Και όσες από εσάς πρόκειται να περπατήσετε… down the aisle με mermaid νυφικό, να είστε σίγουρες ότι θα το αναδείξετε στο έπακρο!

Photo: @freepic.diller (Freepik)

Πρόκειται για την πλέον καινοτόμο τεχνική της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής, γεγονός που την κατατάσσει στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι μια ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και φυσική μέθοδος, που σε μία μόνο συνεδρία αποκαθιστά και αναδιαμορφώνει το αρμονικό περίγραμμα, σχήμα και μέγεθος των γλουτών σε πρότυπα Brazilian Butt, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει από κάθε ίχνος περιττού λίπους σε άλλες περιοχές του σώματος, όπως είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, το εσωτερικό των μηρών.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Με την τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser Lipo HD, η οποία αφαιρεί το τοπικά συσσωρευμένο λίπος, με ελάχιστο τραυματισμό και αποθεραπεία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη σμίλευση του σώματος και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες χαλάρωσης του δέρματος. Είναι μια τεχνική με αξιόλογα αποτελέσματα και τεράστια ποσοστά ασφάλειας, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο χειρουργό με εμπειρία στη συγκεκριμένη μέθοδο.

Photo: @senivpetro (Freepik)

The “know-how”

Είναι σημαντικό ο πλαστικός χειρουργός να είναι εξειδικευμένος στην τεχνική BBL, καθώς ο τρόπος που θα εισαχθεί το λίπος στον γλουτό παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και τη διάρκεια που θα έχει στον χρόνο. Πρέπει η αύξηση να γίνει έτσι, ώστε να σχηματιστεί ο κάθε γλουτός με τέλεια προβολή και η τόνωση όγκου να είναι ομοιόμορφη. Η εισαγωγή του λίπους δεν πρέπει να γίνεται πολύ κοντά, και σε καμία περίπτωση μέσα στον μυ, αλλά επιφανειακά και σε στρώματα, ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα.

Double happiness!

Το αποτέλεσμα της τεχνικής BBL μπορεί να διαρκέσει χρόνια, αρκεί να είστε προσεκτικές με τις αυξομειώσεις του βάρους σας. Επιπλέον, το όφελος από την επιλογή της είναι διπλό: σας απαλλάσσει με απόλυτη ασφάλεια από το τοπικό πάχος και σας χαρίζει ονειρεμένους βραζιλιάνικους γλουτούς, στο μέγεθος που επιθυμείτε και ταιριάζει με την αρμονία του σώματός σας. Η αλλαγή στο σώμα είναι αμέσως ορατή και η βελτίωση του αποτελέσματος συνεχίζεται ακόμη και για εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Photo: Nikos Zikos

Yes I Do Note: Εφόσον μιλάμε για χειρουργική επέμβαση, καλό είναι να αποφασίζεται αρκετά νωρίτερα, ώστε να υπάρχει περιθώριο πλήρους ανάρρωσης και τελειοποίησης του αποτελέσματος μέχρι τη μεγάλη ημέρα. Οι περισσότερες γυναίκες επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα σε 1-2 εβδομάδες, ωστόσο η διάρκεια της αποθεραπείας εξαρτάται από το πόσο επιμελής είστε στην τήρηση των οδηγιών του πλαστικού χειρουργού, αλλά και από το πόσο γρήγορα αναρρώνει ο οργανισμός σας.

RELATED POSTS