Και ποια bride-to-be δεν θέλει να έχει το τέλειο στήθος για τον σωματότυπό της; Εκείνο που θα την κάνει να νιώθει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την ημέρα του γάμου της και που θα αναδεικνύει στο έπακρο το wedding dress της! Αν κι εσείς επιθυμείτε αψεγάδιαστο μπούστο λίγο πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε ο άνθρωπός σας είναι ένας: ο καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, ο οποίος, με την κορυφαία τεχνική αυξητικής στήθους, Dual Plane, υπόσχεται να σας χαρίσει το πιο φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά… με minimum αποθεραπεία και τη μέγιστη ασφάλεια!

Dual Plane… the process!

Η κορυφαία τεχνική αυξητικής στήθους Dual Plane προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, καθώς συνδυάζει δύο παλαιότερες τεχνικές, τη Submascular, κατά την οποία η θήκη για την τοποθέτηση του ενθέματος δημιουργείται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, και τη Subfascial, κατά την οποία η θήκη δημιουργείται κάτω από την περιτονία (λεπτή μεμβράνη) του μείζονος θωρακικού μυός.

Freepik.com/freepic.diller

Στην Dual Plane, λοιπόν, το ένθεμα της σιλικόνης τοποθετείται κατά το ήμισυ κάτω από τον μυ και την περιτονία του μυός και κατά το άλλο ήμισυ κάτω από τον μαζικό αδένα. Το ποσοστό του ενθέματος που καλύπτεται από τον μυ και εκείνο που καλύπτεται από τον μαζικό αδένα εξαρτώνται από το μέγεθος του ενθέματος και του στήθους, τις αναλογίες του σώματος, καθώς και το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύει η επέμβαση. Έτσι, έχουμε μια νέα, ακόμα πιο ασφαλή διαδικασία, που συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά από κάθε τεχνική, προσφέροντας στην bride-to-be ορατά πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Perfection exists!

Με «συμμάχους» την πολυετή εμπειρία, την επιστημονική γνώση και τον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα! Αν, λοιπόν, το στήθος σας έχει χάσει τον όγκο του – για παράδειγμα λόγω πρόσφατης απώλειας κιλών -, αν υπάρχει ασυμμετρία μεταξύ των μαστών ή αν θεωρείτε ότι έχετε ανάγκη απλά και μόνο ένα boost στην αυτοπεποίθησή σας, η τεχνική Dual Plane είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που έχετε επιλέξει ένα off-the-shoulder νυφικό με βαθύ V-neck, σε corset γραμμή ή με heart-shaped ντεκολτέ που τονίζει το μπούστο, τότε θα ενθουσιαστείτε τόσο με την εφαρμογή του μετά την επέμβαση όσο και με το οπτικό αποτέλεσμα. The ultimate perfection!

Freepik.com/freepic.diller

The pros

Τα πλεονεκτήματα της επαναστατικής τεχνικής Dual Plane είναι τα εξής:

  • Η τομή έχει μήκος μόλις 4 εκατοστά και πραγματοποιείται στην υπομάστια πτυχή.
  • Το ένθεμα δεν είναι ορατό, ούτε μπορεί να ψηλαφηθεί.
  • Δεν υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του εμφυτεύματος.
  • Ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος σχηματισμού ρικνωτικής κάψας, μιας εκ των πιο γνωστών επιπλοκών της επέμβασης.
Photo: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

Yes I Do Note: Αν το στήθος σας παρουσιάζει πτώση και αν – παράλληλα με την αύξηση του μεγέθους του – ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, θεωρήσει απαραίτητη την αποκατάσταση της χαλάρωσης των μαστών, η αυξητική μπορεί να συνδυαστεί με ανόρθωση στήθους, που πραγματοποιείται κατά την ίδια συνεδρία. Όσο για την αποθεραπεία; Μην αγχώνεστε καθόλου, γιατί είναι εξαιρετικά γρήγορη!

RELATED POSTS