Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Ιωαννάτου

Ποιος είπε ότι το λαμπερό πρόσωπο αρκεί για μια αψεγάδιαστη νυφική εμφάνιση; Οι σύγχρονες brides-to-be δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εικόνα του σώματός τους για τη μεγάλη ημέρα. Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, είναι o πλέον κατάλληλος για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την bridal σιλουέτα σας.

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis
Grooming: Σαββίνα Σκεπετάρη
​​​​​​Location: Monzu

First things first: Brazilian Butt Lift

Η αγαπημένη τεχνική των stars του Χόλιγουντ, το γνωστό BBL, έφτασε και στη χώρα μας για να χαρίσει στρογγυλούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς στις μέλλουσες νύφες. Πρόκειται για την τεχνική της ανόρθωσης και αυξητικής γλουτών με τη χρήση αυτόλογου λίπους που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη συνολική εικόνα του σώματος.

Tell me more, please!

Παλαιότερα η αυξητική γλουτών γινόταν με τη χρήση εμφυτευμάτων σιλικόνης, κάτι που απέφερε μεν εκπληκτικά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα παρουσίαζε αρκετά προβλήματα, όπως ο κίνδυνος μετακίνησης του εμφυτεύματος ή η απόρριψή του από τον οργανισμό. Σήμερα, η χρήση αυτόλογου λίπους δίνει μια πολύ φυσική και όμορφη όψη, χωρίς κανέναν από τους παραπάνω κινδύνους, ενώ η εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής λιποαναρρόφησης Vaser κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο απλή.

Φωτογραφία: Freepik

The power of Vaser

Με την τεχνική Vaser το λίπος λαμβάνεται ελαχίστως τραυματικά από περιοχές όπου υπάρχει σε περίσσεια, στη συνέχεια καθαρίζεται με ειδική επεξεργασία και επανατοποθετείται με έγχυση στην περιοχή των γλουτών. Η χρήση του Vaser, που λειτουργεί με υπερήχους για να ρευστοποιήσει το λίπος και να διευκολύνει την απομάκρυνσή του από το σώμα, προκαλεί ταυτόχρονη σύσφιξη στην περιοχή αφαίρεσης. Εάν απαιτείται και ανόρθωση πέραν της αυξητικής, η αφαίρεση δέρματος γίνεται με τομές που «κρύβονται» στις φυσικές πτυχές του σώματος, οπότε παραμένουν πρακτικά αόρατες.

The perfect «S»

Το BBL, εκτός από την εμφανή αλλαγή στην περιοχή των γλουτών, χαρίζει συνολικά μία πιο θελκτική και αρμονική σιλουέτα, που χαρακτηρίζεται από το ιδανικό σχήμα ανάποδου «S» μεταξύ στήθους, μέσης και γλουτών.

Keep in mind:

• Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία σε συνδυασμό με μέθη και η παραμονή στο νοσοκομείο δεν ξεπερνά τις λίγες ώρες.

• Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά την επέμβαση, όμως η τελική εικόνα, που θα είναι και μόνιμη, επιτυγχάνεται πλήρως μετά το πέρας 8-10 περίπου εβδομάδων από το χειρουργείο.

• Το BBL μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά και με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, όπως η κοιλιοπλαστική.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes_i_do_megapanos_2.jpg

Must Read:

Vaser | Bikini Body με μία μόνο συνεδρία! Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς εξηγεί τον τρόπο

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Οι 3 ιδανικές beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!