You are here

7 πράγματα που δεν θα ζήσεις απαραίτητα σε ένα bachelorette

Είναι πολλές οι σκέψεις που γίνονται πριν από ένα bachelorette και η σκηνή είναι γνωστή: οι φίλες μαζεύονται και οργανώνουν το τέλειο ολιγοήμερο ταξίδι για την φίλη νύφη, της οποίας έχουν τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα. Με τον ενθουσιασμό των στιγμών της οργάνωσης, όλα διογκώνονται: το πόσο θα πιεις, το πόσα ρούχα θα κουβαλάς μαζί σου για να αλλάξεις, το πόσα άπειρα νεσεσέρ θα κουβαλάς με τα καλλυντικά όλης της σεζόν – ένα διαφορετικό make-up για κάθε περίσταση. Ε λοιπόν όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να τα ζήσεις και παρακάτω σου εξηγούμε το γιατί.

Το ότι θα φας «λιτά και απέριττα» είναι ένας τεράστιος μύθος

Είθισται ο ιερός θεσμός του bachelorette να λαμβάνει χώρα μερικές βδομάδες πριν από το μεγάλο event: τον γάμο της φίλης σου ή ακόμα πιο σοβαρά, τον δικό σου! Σε όποια πλευρά κι αν βρίσκεσαι σε διακατέχει ένα σχετικό άγχος να μην πάρεις όλα τα κιλά που πάλεψες να χάσεις. Έτσι, ένας από τους βασικούς στόχους της παρέας είναι να μην υπερβάλουν στο φαγητό. Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη: θα φας, θα το ευχαριστηθείς και καμία τύψη να μην νιώσεις. Άλλωστε η μνήμη του ουρανίσκου είναι μεγαλύτερη από του ελέφαντα  κι έτσι σε επόμενες συζητήσεις μεταξύ άλλων γεγονότων κάποια από εσάς θα πει «θυμάστε εκείνο το καταπληκτικό παγωτό που φάγαμε στο στενάκι με τα ταβερνάκια;». Μη στερήσεις στον εαυτό σου την απόλαυση!Yes I do bachelorette 1

Δεν είναι απαραίτητο να πιεις τον Βόσπορο

Σίγουρα υπάρχουν οι περιπτώσεις που ζουν μια αντίστοιχη κατάσταση του Hangover (μη σου πω και των τριών ταινιών μαζί). Το να γίνεις λιάρδα σε βαθμό που να είσαι πρόβλημα κυρίως για τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση για τις φίλες σου είναι κάτι που ήταν okay στα 18 σου, αλλά στα 28 σου δεν υπάρχει λόγος να σε (ξανά)δεις σε αυτή την κατάσταση. Θα πιείτε τόσο όσο αντέχετε και η διασκέδαση θα κρατήσει περισσότερο (όπως και η υγιεινή του δωματίου σας).

Yes I do bachelorette 2

Θα φλερτάρεις με όλο το σύμπαν

Ίσως, ναι, όχι. Σε αυτή την περίπτωση η συμβουλή είναι να αφήσεις το σύμπαν να σε φλερτάρει και να μην πέσεις εσύ με τα μούτρα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι απλά δημιούργημα της φαντασίας σου, χωρίς αποδέκτη και χωρίς παραλήπτη. Νιώσε όμορφη και άσε τον κόσμο να σε κερδίσει, μέχρι εκεί που εσύ του επιτρέπεις.

Yes I do bachelorette 3

Θα γνωρίσεις σώνει / ντε και καλά καινούργιο κόσμο

Και όταν λέμε κόσμο εννοούμε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που επικεντρώνονται κυρίως στο φιλικό – παρεΐστικο επίπεδο. Πολλές φορές έχουμε ακούσει ιστορίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες που έγιναν πάνω σε ένα κατάστρωμα καραβιού ή σε μια παραλία. Αν γυρίσεις με 0 καινούργιες επαφές στο κινητό σου, μην απογοητευτείς. Όποτε κατεβαίνεις στο κέντρο της Αθήνας δεν γνωρίζεις κόσμο, γνωρίζεις;

Yes I do bachelorette 4

Το bachelorette δεν είναι μια καλή αφορμή για ψώνια

Εκτός κι αν γίνει στο Μιλάνο. Το bachelorette είναι μια καλή αφορμή να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τις φίλες σου και να χαλαρώσεις με ότι χαλαρώνει την παρέα. Αν θέλεις να πάρεις σβάρνα όλες τις boutique σπαταλώντας τον μισό προϋπολογισμό του κράτους, το bachelorette δεν θα σου καλύψει αυτή σου την ανάγκη.

Yes I do bachelorette 5

Θα αντέχεις να βάφεσαι και να ξεβάφεσαι πέντε φορές τη μέρα

Το bachelorette σου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει καλοκαιρινό μήνα. Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και απάντα του ειλικρινά στην εξής ερώτηση: «στον ήλιο, στην θάλασσα και στις ατελείωτες βόλτες θα βρίσκω εγώ κουράγιο να κάνω μερεμέτια στο πρόσωπο μου;». Αν η απάντηση σου είναι «όχι», είσαι στον πολύ καλό δρόμο της αυτογνωσίας! Αν η απάντηση σου είναι «ναι», θα αφήσουμε τα γεγονότα να σε διαψεύσουν. ΜΗΝ κουβαλήσεις τριάντα νεσεσέρ μαζί σου, όπως τα φέρεις θα τα πάρεις πίσω.

Yes I do bachelorette 6

Θα ζήσεις μια από τις πιο συνταρακτικές στιγμές της ζωής σου

Καθόλου μα καθόλου σίγουρο και επίσης καθόλου μα καθόλου απαραίτητο. Έχουμε ήδη εξηγήσει τον ρόλο ενός bachelorette και δεν είμαστε προφήτες να ξέρουμε πότε τα συνταρακτικά συμβάντα μας χτυπούν την πόρτα. Μην προεξοφλείς, μην προκαταβάλλεις, ζήσε ελεύθερα τις στιγμές. Και το να βρεις λίγο χρόνο μόνη σου για τον εαυτό σου σε μια παραλία, είναι εξίσου συνταρακτικό. Δεν βρίσκεις;

Yes I do bachelorette 7

Από την Κέλλυ Παπακωνσταντίνου

Tags