Μόλις αρραβωνιαστήκατε και είστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάτε το υπέροχο – γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις – ταξίδι του γάμου! Φροντίστε να αποφύγετε κάποια κοινά λάθη που κάνουν συχνά οι μέλλουσες νύφες. To Yes I Do συγκέντρωσε το top5 και σας το παρουσιάζει ευθύς αμέσως:

#1 Να ξεχάσετε να ενημερώσετε την οικογένειά σας

Η πολυπόθητη πρόταση έγινε και σίγουρα ανυπομονείτε να το ανακοινώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλές νύφες όμως μοιράζονται τα χαρούμενα νέα πρώτα στα social media προτού τα πουν πρώτα στα κοντινά πρόσωπα. Ωστόσο, η πιο στενή οικογένειά σας θα πρέπει να ενημερωθεί πριν από όλους, γι’ αυτό φροντίστε να τους τηλεφωνήσετε ή να κανονίσετε να τους δείτε προσωπικά και να τους πείτε για τον αρραβώνα σας προτού το ανακοινώσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#2 Να κάνετε μόνοι σας τον προγραμματισμό του γάμου

Ο χρόνος κατά τη διάρκεια της οργάνωσης ενός γάμου είναι πολύτιμος γι’ αυτό σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά και απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο επαγγελματία. Ένας wedding planner αποτελεί μια μεγάλη βοήθεια, ενώ θα ευχαριστηθείτε πιο ανέμελα κάποια wedding tasks όπως η επιλογή χώρων, η γαμήλια διακόσμηση και η δοκιμή του φαγητού. Αλλά ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν χρειάζεστε έναν επαγγελματία για να οργανώσετε τον γάμο σας, σκεφτείτε να αναθέσετε κάποια καθήκοντα σε δικούς σας ανθρώπους (εφόσον συμφωνήσουν) γιατί δεν θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

#3 Ξοδεύετε χωρίς καν να έχετε ορίσει το budget του γάμου σας

Ένα από τα πιο κοινά λάθη που κάνουν συνήθως οι brides-to-be είναι να ξοδεύουν χρήματα πριν καν ορίσουν το budget του γάμου τους. Ο προγραμματισμός ενός γάμου μπορεί να είναι πολύ ακριβός και πρέπει να αποφασίσετε από την αρχή ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το τηρήσετε και να παρακολουθείτε τις δαπάνες και τα έξοδα σας, ωστόσο αν χωρίσετε τον προϋπολογισμό σε διαφορετικά τμήματα κάθε φορά, θα είναι πιο εύκολο να μη βγείτε εκτός ελέγχου. 

#4 Προσκαλείτε κόσμο πολύ νωρίς

Μόλις ανακοινώσετε τον αρραβώνα σας, πολλοί φίλοι και συγγενείς θα σας τηλεφωνήσουν για να σας συγχαρούν και τους δύο. Θα μπείτε στον πειρασμό να τους προσκαλέσετε στο γάμο σας, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε να το κάνετε τόσο νωρίς και να περιμένετε μέχρι να κάνετε μια λίστα καλεσμένων με τον αρραβωνιαστικό σας. Πιστέψτε μας, οι μικρές, αυθόρμητες κινήσεις είναι αυτές που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας χωρίς καν να το αντιληφθείτε!

#5 Ξεχνάτε να απολαύσετε τον αρραβώνα σας 

Ο αρραβώνας είναι μια υπέροχη συνθήκη για να γιορτάσετε, οπότε φροντίστε να περάσετε πολύ χρόνο χαλάρωσης με τον μελλοντικό σας σύζυγο κατά τη διάρκεια αυτής της τόσο fun και όμορφης περιόδου. Μην απορροφηθείτε πολύ γρήγορα στον προγραμματισμό του γάμου και σκεφτείτε τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί στον ελεύθερο χρόνο σας. Από ρομαντικά δείπνα μέχρι περιποίηση σε ένα spa, φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και απλά να είστε ευτυχισμένοι επειδή αποφασίσατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί.

Και τώρα… μπορείτε ανενόχλητες να συνεχίσετε την οργάνωση του γάμου σας. Thank us later!

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Γιατί οι νύφες φορούν λευκά την ημέρα του γάμου τους;

Πότε καθιερώθηκε το λευκό νυφικό ως statement κομμάτι της bridal εμφάνισης;

Wedding FAQs: Τι κάνουμε τα κουφέτα από τον δίσκο μόλις τελειώσει ο γάμος;

Μήπως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως σας διαφεύγουν;

Wedding FAQs: Τι συμβολίζουν οι λαμπάδες στο μυστήριο του γάμου;

Αναπόσπαστο κομμάτι του γαμήλιου στολισμού!

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press