Η Loud & Clear Entertainment υπήρξε ο φύλακας άγγελος της πιο εντυπωσιακής διοργάνωσης της χρονιάς, ο απόλυτος σύμμαχος του Yes I Do Catwalk by System Professional καθώς χάρισε ψυχή και δυναμική παρουσία στο πιο ξεχωριστό, εντυπωσιακό και ανοιξιάτικο bridal show μέσα από την παροχή οπτικοακουστικής κάλυψης με τις καινοτόμες τεχνολογίες της.  Η εταιρεία που ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών της, όσο και για τα θεαματικά event που πραγματοποιεί όπως μόνο εκείνη ξέρει,  μετέτρεψε το Yes I Do Catwalk by System Professional στην πιο huge φαντασμαγορική εμπειρία.

Η ομάδα της Loud & Clear με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, χάρισε ήχο και φως στο απόλυτο bridal show της χρονιάς.

Η  κορυφαία εταιρεία στο χώρο του θεάματος που ειδικεύεται στην ενοικίαση και την εγκατάσταση οπτικοακουστικού εξοπλισμού για τη διοργάνωση γάμων, δεξιώσεων και κάθε είδους event, δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται δίπλα στο πιο θεαματικό γεγονός της πόλης. Η έμπειρη, άρτια καταρτισμένη ομάδα της, κάλυψε μουσικά, ηχητικά αλλά και οπτικά το παραμυθένιο Yes I Do Catwalk by System Professional. Η Loud & Clear διαθέτοντας όλη τη γνώση, την καινοτομία, αλλά και τον πιο μοντέρνο εξοπλισμό στον τομέα του ήχου και του φωτισμού, χάρισε στο show την αίγλη και την μεγαλοπρέπεια που του αναλογούσε.

Η Loud & Clear παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα πολλά μποφόρ που ταλαιπώρησαν τις εγκαταστάσεις του show, ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία και χωρίς απώλειες την ανεπανάληπτη αυτή βραδιά. Μάρκο σε ευχαριστούμε!

Διεύθυνση: Κριεζή 6, Πικέρμι

Τηλέφωνο: 2106044772

Email: info@loudandclear.gr

Website: www.loudandclear.gr

Facebook: @loudandclear.gr

Instagram: @loudandcleargr

 

RELATED POSTS

Studio Panoulis: Η κορυφαία ομάδα πίσω από τα υπέροχα «κλικ» του Yes I Do Catwalk by System Professional

Teamwork makes the dream work. Αν κάποιος ενσαρκώνει αυτό το ρητό, τότε είναι σίγουρα η ομάδα του Studio Panoulis!

Yes I Do Catwalk by System Professional – Ένα show αφιερωμένο στα παιδιά ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Φέτος, μια celebrity έκπληξη θα περπατήσει στην πασαρέλα με την 8χρονη Κωνσταντίνα και τη 18χρονη Νεφέλη!