Η πιο συγκινητική στιγμή σε κάθε Yes I Do Catwalk είναι αναμφισβήτητα η στιγμή που τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανεβαίνουν στην πασαρέλα για το πιο εμπνευσμένο και αισιόδοξο act του show. Φέτος, τo Yes I Do Catwalk by System Professional θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά για τους σκοπούς του πιο μαγικού οργανισμού που μοιράζει απλόχερα αγάπη, ζεστασιά κι ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

Στιγμιότυπο από το act του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Yes I Do Catwalk by ghd (2020)

Η σχέση του Yes I Do με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δυνατή. «Μαζί κάναμε πολύ όμορφα πράγματα που με επηρέασαν βαθιά. Με στιγμάτισαν. Με άλλαξαν. Δειλά δειλά ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα και σήμερα, με το Make-A-Wish Ελλάδος πραγματοποιούμε το Yes I Do Catwalk by System Professional, ένα show που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Φενίννας*», γράφει η Μυρτώ Κάζη στο editorial του τελευταίου τεύχους του Yes I Do.

Στιγμιότυπο από το act του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Yes I Do Catwalk by ghd (2019)

Στις 19 Μαΐου, μια celebrity έκπληξη θα περπατήσει στην πασαρέλα με την 8χρονη Κωνσταντίνα και τη 18χρονη Νεφέλη, δύο υπέροχα κορίτσια ευχής, γεμάτα ζωή και ενέργεια που είμαστε σίγουροι πως θα αποσπάσουν το χειροκρότημα και τον θαυμασμό του κοινού.

Στιγμιότυπο από το act του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Yes I Do Catwalk by Pandora (2018)

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει συμβολική είσοδος 10 ευρώ, τα οποία οι καλεσμένοι θα καταβάλλουν στο ειδικά διαμορφωμένο corner του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στηρίζοντας το σημαντικό έργο του οργανισμού.

*Η 16χρονη Φενίννα ανήμερα του Πάσχα «αποφάσισε» να γίνει άγγελος, νικημένη από σπάνιο νόσο με την οποία πάλεψε γενναία τα τελευταία χρόνια.

RELATED POSTS

Φενίννα – Το πρόσωπο του Yes I Do Catwalk by System Professional

To φετινό show του Yes I Do είναι αφιερωμένο σε αυτό το υπέροχο κορίτσι.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου: Συνέντευξη με τη γενική διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος

«Αν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω μια ευχή αυτή θα ήταν να πάψει να υπάρχει το Make-A-Wish… Να μην έχει λόγο παρουσίας. Να μη νοσούν παιδιά».