Το εντυπωσιακό φινάλε του Yes I Do By System Professional ήταν για όλους μια μεγάλη έκπληξη. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φορώντας μια θηλυκή glamorous δημιουργία του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, κεντημένη με κρύσταλλα και με ελαφρώς wet look στα μαλλιά που επιμελήθηκαν οι κομμωτές με προϊόντα System Professional, πλαισιώθηκε από χορευτές και τραγουδώντας το νέο της single, έκλεισε το υπέρλαμπρο show χαρίζοντας στη βραδιά μια τεράστια νότα χαράς και πολλά χαμόγελα.

Photo: @ Gwedd Photografia by George Bouzakis

Όμορφη, χαμογελαστή και με τρομερή ενέργεια, ξεσήκωσε το κοινό κάνοντάς το να λικνίζεται στο ρυθμό, ψιθυρίζοντας τους στίχους του τραγουδιού.

Photo: @ Gwedd Photografia by George Bouzakis

Η απόλυτη γιορτή της μόδας, της αγάπης και της ομορφιάς δε γινόταν να μην απογειωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Κάνοντας μια διαφορετική πασαρέλα και έχοντας μια αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό, η Κατερίνα Παπουτσάκη μετέφερε τους καλεσμένους με τον χαρισματικό της τρόπο, στην ατμόσφαιρα του party που θα ακολουθούσε.

Photo: @ Gwedd Photografia by George Bouzakis

Το Yes I Do Catwalk by System Professional πραγματοποιήθηκε προσφέροντας στο κοινό μοναδικές εικόνες, αξέχαστες στιγμές και ατέλειωτες εκπλήξεις. Αυτή η βραδιά τα είχε όλα. Γέλια, συγκίνηση, μόδα, ομορφιά, λάμψη και πολύ κέφι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη χάρισε στο απόλυτο bridal show της χρονιάς, το πιο grande κλείσιμο, που θα μπορούσε να έχει.

RELATED POSTS