Στο ερώτημα αν ζει ο βασιλιάς του rock ‘n’ roll Elvis Presley έρχεται να προστεθεί άλλο ένα. Αν θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της βιομηχανίας των γάμων στο Las Vegas. Ως γνωστόν η εικόνα του αξέχαστου τραγουδιστή με τη βελούδινη φωνή, την αξέχαστη κίνηση και την εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι ταυτισμένη με το Las Vegas και τους γάμους express που πραγματοποιούνται εν μια νυκτί στα μικροσκοπικά γραφικά chapels της περιοχής.

Photo: @ Viator.com/ Graceland Chapel

Η εταιρεία Authentic Brands Group που διαχειρίζεται τα δικαιώματα αλλά και την περιουσία του αείμνηστου ερμηνευτή, έστειλε πρόσφατα επιστολές παύσης και απαγόρευσης της εκμετάλλευσης του ονόματός του, σε όλα τα Wedding Chapels που χρησιμοποιούσαν τόσο την εικόνα του αλλά και τα τραγούδια του, για να τελέσουν τους περίφημους γάμους στην πιο fun & glamorous περιοχή του πλανήτη που γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Η δυσαρέσκεια αλλά και η αγωνία πολλών μικρών επιχειρήσεων που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια με σκοπό και μόνο την τέλεση του μυστηρίου από κάποιον σωσία του τραγουδιστή είναι μεγάλη. Η βιομηχανία των γάμων στο Las Vegas που κατά ένα μεγάλο της μέρος στηρίζεται στον Presley, παράγει 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο και αν αυτό συμβεί, θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για πολλές οικογένειες που θα χάσουν τα προς το ζην. Από την άλλη, η εταιρεία διαχείρισης των δικαιωμάτων δεν φαίνεται να έχει την πρόθεση να κλείσουν όλες αυτές οι επιχειρήσεις, αντιθέτως αυτό που αναζητά, είναι η εξουσιοδοτημένη χρήση της πλήρης εικόνας του star και όχι ο πλήρης αποκλεισμός του από κάθε είδους τελετή ή διαφήμιση.

Photo: @ Viator.com/ Graceland Chapel

Ο Elvis Presley είναι πλήρως ταυτισμένος με την περιοχή. Εκεί μεσουράνησε επαγγελματικά, εκεί παντρεύτηκε και εκεί έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Άραγε πως θα είναι η επόμενη μέρα που τα τραγούδια του δε θα ακούγονται από τα μικρά χαριτωμένα chapels με τα εντυπωσιακά φωτάκια από τους wannabe Elvis, και δε θα ενώνουν πια τις ζωές τόσων wed-to-be ζευγαριών υπό τους ήχους του “Viva La Vegas”; Ο Kent Ripley, διαθέτει την επιχείρηση Elvis Weddings εδώ και 25 χρόνια. Όπως λέει, αναγνωρίζει την διάθεση της εταιρίας Authentic Brands Group να προστατεύσει το εμπορικό σήμα Elvis. Όμως τι αλήθεια προστατεύει, παίρνοντας τον Elvis μακριά από το κοινό;

Ο Elvis ζει μέσα από τα φαντασμαγορικά show του Las Vegas. Ο Elvis που λάτρεψε το κοινό υπάρχει ανάμεσά του, μέσα από αυτές τις μικρές, λίγο trol τελετές, που αποτελούν μια εμπειρία ζωής για κάθε ζευγάρι… It’s now or never..; Θα δείξει..

Πηγή: The Guardian

RELATED POSTS

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν (ξανά!) στην Ιταλία!

Δείτε τις φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή που μοιράστηκε το νιόπαντρο ζευγάρι στα social media.

H Pixie Lott παντρεύτηκε (και πρέπει να δεις τώρα το συγκλονιστικό νυφικό της!)

Ένας από τους πιο chic γάμους που έχουμε δει τελευταία!