Παρότι είχαν επιλέξει την Ιταλία για τον destination wedding τους με καλεσμένους από όλα τα μέρη της γης, η Francesca Barker -event manager στη Vogue, το GQ και άλλους τίτλους της Condé Nast- και ο Lee McCormick του premium brand ένδυσης Ivy Citizens, αναγκάστηκαν να αλλάξουν σχέδια όταν το lockdown τούς βρήκε «εγκλωβισμένους» μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στη θερινή κατοικία των γονιών του McCormick στη Φλόριντα. Οι δυο τους, αντί να αναβάλλουν τον γάμο τους, αποφάσισαν να παντρευτούν εκεί στις 14 Απριλίου -όπως είχαν αρχικά προγραμματίσει για να συμπέσει ο γάμος με την επέτειό τους- με μια πολύ μικρή τελετή στην παραλία που παρακολούθησαν μέσω Zoom όλοι οι -διαδικτυακοί, πλέον- καλεσμένοι τους. 

Η ευτυχία αποτυπωμένη στο πρόσωπο της νύφης.Ο ήχος των κυμάτων αποτέλεσε την ιδανική μουσική υπόκρουση για την ανταλλαγή των όρκων.Το πρώτο τους φιλί ως Mr & Mrs McCormick.Ο φωτογράφος αιχμαλώτισε σε μία εικόνα το vibe του γάμου τους.Just the 2 of us!Lost in happiness.Το φιλικό ζευγάρι που πέρασαν μαζί την καραντίνα -και ήταν παρόν στον γάμο τους- μαζί με το σκυλάκι τους.Οι προπόσεις ξεκίνησαν και οι καλεσμένοι βρέθηκαν στις θέσεις τους για να ευχηθούν στο ζευγάρι.

Όπως εξομολογήθηκε η νύφη: «Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Υπάρχουν παράγοντες τους οποίους δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Σε αυτές τις στιγμές, είναι σημαντικό να προσαρμοζόμαστε και να μένουμε πιστοί σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία – και για εμάς, αυτό ήταν το να δηλώσουμε αφοσίωση ο ένας στον άλλο»!

Με πληροφορίες από Vogue.com

Διαβάστε επίσης…

Leila & Kiron: Ένας αληθινός γάμος που μας ταξιδεύει στην παραδεισένια Χαβάη

Breaking News | Άνοιξαν σήμερα τα κτήματα, οι υπηρεσίες διοργάνωσης γάμων και τα catering

Παντρεύεστε; Αυτά είναι τα Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα κιόλας!