Ποτέ δεν είναι αργά να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή, ειδικότερα αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είπατε ”Yes I Do”. Άλλωστε το σεξ αποτελεί μια πράξη που υποδηλώνει αγάπη, ενδιαφέρον και το ζευγάρι δεν πρέπει να το βάζει σε δεύτερη μοίρα όσες και αν είναι οι υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι καλύτερα στο σεξ (!)

Φωτογραφία | www.freepik.com

Μιλήστε με τον σύντροφό σας, εκμυστηρευτείτε τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις και εντάξτε στην σεξουαλική σας ζωή τα ερωτικά βοηθήματα. Εκείνα που θα σας βγάλουν από το comfort zone και θα σας χαρίσουν αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και ικανοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 πράγματα που κάνουν καθημερινά τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Φωτογραφία | www.freepik.com

Aκολουθούν 5+1 sex toys για αρχάριους και μη:

First Together (S)Experience Starter – Περιέχει Δονητή 15,5 εκ + Δονητή 17,2 εκ + Male Masturbator 7,5 εκ + χειροπέδες + μάσκα για τα μάτια + καθαριστικό 50ml.

2.

Kegel Balls, Joyballs Secret | Κουνήστε τις κολπικές μπάλες JoyDivision Joyballs Secret και απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση που σας προκαλούν. Μπορείτε να απολαύσετε παντού το διακριτικό ερωτικό εξάρτημα ενώ παράλληλα θα ενισχύσετε το πυελικό έδαφος.

3.

Magic Motion Sundae App Controlled Love Egg – Το δονούμενο αυγό κρύβει εξαιρετικές δονήσεις που δονούν τον κόλπο για μέγιστη έκσταση.

4.

Nipple Play Silicone Advanced – εξαρτήματα BDSM για τις θηλές | Το εξάρτημα BDSM California Exotic Nipple Play Silicone Advanced θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε ακόμη και την πιο τρελή φαντασίωσή σας.

5.

Rainbow Booty Jewel – Butt Plug | T πρωκτικό βύσμα Toyjoy Rainbow Booty Jewel, θα σας εκπλήξει με την ευχάριστη διέγερση που προσφέρει.

6.

Mάσκες για τα μάτια ”Fifty shades Mask on”

 

 

RELATED POSTS

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι καλύτερα στο σεξ (!)

Ένα άρθρο - βασισμένο σε αληθινά γεγονότα!

After wedding vibes: Υπάρχει σεξ μετά τον γάμο;

Nαι, υπάρχει! Πώς όμως θα συνεχίσει να είναι απολαυστικό; Από τη Γωγώ Καρκάνη

Όχι, δεν σκοτώνει ο γάμος το σεξ!

Ένας ακόμη μύθος καταρρίπτεται…

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!