Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Σίγουρα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί με τον σύντροφό σας, αλλά πόσες είναι οι στιγμές που αφιερώνετε αποκλειστικά ο ένας στον άλλο κάνοντας ουσιαστικά πράγματα μαζί; Σε μια εποχή που ο ποιοτικός χρόνος στις ζωές μας είναι αρκετά περιορισμένος, είναι σημαντικό να είστε επικεντρωμένοι ο ένας στον άλλον χωρίς περισπασμούς. Αυτό μπορεί να θέσει ισχυρά θεμέλια στη σχέση σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια ουσιαστική, κοινή ζωή.

Φωτογραφία από Candice Picard (Unsplash)

Αν λοιπόν ψάχνετε ιδέες για να περάσετε ουσιαστικό χρόνο οι δυο σας έχουμε μερικές παρακάτω.

Γευματίστε μαζί
Ανάλογα με το ωράριο της δουλειάς σας μπορεί να μην είναι εφικτό να τρώτε πάντα μαζί αλλά, όποτε μπορείτε, είναι σημαντικό να κάνετε μια προσπάθεια. Το να μοιράζεσαι ένα γεύμα σημαίνει να μοιράζεσαι την ευχαρίστηση του φαγητού και επιπλέον είναι μια καλή ευκαιρία για συναισθηματική σύνδεση.

Πηγαίνετε για ύπνο την ίδια ώρα
Μπορεί να θέλετε να μείνετε ξύπνιοι ως αργά για να διαβάσετε το βιβλίο σας, ωστόσο, το να ξαπλώνετε την ίδια ώρα στο κρεβάτι δείχνει πόσο ξεχωριστή και μοναδική είναι η σχέση σας. Επιπλέον, αυξάνει την πιθανότητα να κάνετε σεξ πριν κοιμηθείτε.

Φωτογραφία από Toa Heftiba (Unsplash)

Βγείτε ραντεβού
Ναι, όπως παλιά! Ακόμα κι αν είστε μαζί πολλά χρόνια, είναι σημαντικό να μην σταματήσετε ποτέ να βγαίνετε ραντεβού ή να έχετε μια ξεχωριστή ημέρα μόνο οι δυο σας. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε ξανά ο ένας τον άλλον και να ξεφύγετε από τις καθημερινές ευθύνες.

Γιορτάστε τα μικρά πράγματα
Δεν χρειάζεται να περιμένετε να συμβεί κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσετε τη σχέση ή τον γάμο σας. Σημειώστε στο ημερολόγιό σας το πρώτο σας ραντεβού, την ημερομηνία που αρραβωνιαστήκατε ή παντρευτήκατε, αλλά γιορτάστε και τις μικρές στιγμές, όπως μια προαγωγή ή η επίτευξη ενός προσωπικού στόχου.

Φωτογραφία από Nathan Dumlao (Unsplash)

Αγκαλιαστείτε!
Μπορεί να είναι πριν φύγετε για τη δουλειά το πρωί ή το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Ανεξάρτητα από τη στιγμή, η επαφή με τον σύντροφό σας δέρμα με δέρμα απελευθερώνει ωκυτοκίνη που βοηθά στη μεταξύ σας συναισθηματική σύνδεση.

Must Read:

Μήπως ήρθε η στιγμή να αρραβωνιαστείτε; 5 σημάδια που θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις

Πολυσυντροφικότητα | Είναι η νέα τάση στις σχέσεις;

Wedding statistics: Ο πιο δημοφιλής μήνας για να παντρευτείς και άλλες ενδιαφέρουσες στατιστικές

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!