Μπορούν μερικά wedding apps να αντικαταστήσουν τον διοργανωτή γάμου και να μας λύσουν τα χέρια βάζοντας μια τάξη στο χάος που επικρατεί κατά την προετοιμασία του γάμου; Αυτό αναρωτήθηκαν στην Vogue και μας προτείνουν τα 5 πιο χρήσιμα και εύχρηστα wedding applications! Αναζητήστε τα, κάντε τα download και αρχίστε να οργανώνεστε…η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

Appy Couple

Αυτή η εφαρμογή σας βοηθά να βάλετε σε τάξη όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες – τις προσκλήσεις, τα RSVPs, τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του μέλιτος, τη λίστα γάμου και πολλά πολλά άλλα! Μέσα από το μενού και τις επιλογές που παρέχει το Appy Couple μπορείτε να ορίσετε το δικό σας background μέσα από την μεγάλη συλλογή θεμάτων που είναι διαθέσιμα και να κάνετε την εφαρμογή να ταιριάζει στο theme που έχετε διαλέξει για τον γάμο σας..

yes i do - wedding apps 01

Κάντε download εδώ  ή εδώ  

Extra tip: δίνοντας στους καλεσμένους σας έναν wedding code μπορούν και αυτοί να κατεβάσουν την εφαρμογή και να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της τελετής, του πάρτι,το dress code και το μενού καθώς και να προσθέσουν φωτογραφίες στο γαμήλιο άλμπουμ σας και να σας ευχηθούν!

Zola

Το Zola κάνει την δημιουργία της λίστας γάμου ένα παιχνίδι! Προσθέστε στην λίστα σας δώρα που θα σας φανούν χρήσιμα στο νέο σας σπίτι, εμπειρίες που θα θέλατε να ζήσετε, ταξίδια που θα θέλατε να κάνετε και μοιραστείτε την με τους καλεσμένους σας…σίγουρα θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας!yes i do - wedding apps 02

Κάντε download εδώ

A small disadvantage: για χρήστες από την Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα άμεσης αγοράς των προϊόντων και των υπηρεσιών απευθείας από το Zola αλλά σίγουρα μέσα από την λίστα σας μπορείτε να καθοδηγήσετε σωστά τους φίλους σας.

Tiffany & Co. Engagement Ring Finder

Προς αναζήτηση του ιδανικού μονόπετρου κατεβάστε το Tiffany & Co. Engagement Ring Finder! Στο Tiffany and Co. App θα θαυμάσετε όλες τις συλλογές του οίκου, θα βρείτε οδηγίες για πώς να διαλέξετε το σωστό μονόπετρο, πώς να βρείτε το μέγεθος που ταιριάζει γάντι στο δάκτυλό σας καθώς και πληροφορίες για το πόσο στα αλήθεια ζυγίζουν τα καράτια.

yes i do - wedding apps 03

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ ή από εδώ 

Extra tip: «Δοκιμάστε» όποιο μονόπετρο σας αρέσει ανεβάζοντας στην εφαρμογή μία φωτογραφία των χεριών σας!

iDoo

Αν σας αρέσει να κάνετε λίστες σίγουρα πρέπει να κατεβάσετε το iDoo! Η εφαρμογή αυτή θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες σας τις λίστες: the to do list, the guest list, the vendors list, wedding ideas list…καθώς και να βάλετε κάθε καλεσμένο στην «θέση» του με την επιλογή seating chart.

yes i do - wedding apps 04

Μπορείτε να βρείτε το iDoo εδώ

Extra feature: Επειδή υπάρχει πάντα ο φόβος να βγείτε εκτός προϋπολογισμού το iDoo σας προσφέρει και budget tracker!

The Seating Planner +

Για να βάλετε τους καλεσμένους σας σε μια τάξη σίγουρα θα χρειαστείτε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαρχής την λίστα καλεσμένων σας ή απλά να εισαγάγετε τους φίλους σας απευθείας από το Facebook ή από την λίστα επαφών του κινητού σας και  με ένα  απλό drag and drop να τους τοποθετήσετε σε ένα από τα τραπέζια του πάρτι του γάμου!Με το Seating Planner + είναι εύκολο να κρατάτε «πρακτικά» για το ποιοι καλεσμένοι σας έχουν απαντήσει θετικά, ποιοι αρνητικά, ποιοι δεν σας έχουν απαντήσει ακόμη, ποιοι θα έρθουν solo και ποιοι θα φέρουν μαζί τους μικρά παιδιά.

yes i do wedding apps 6

Κάντε download της εφαρμογής εδώ

Extra tip: αν θέλετε να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους επιλέξτε το Random Seating!

Credits to Vogue.com

Από την Ευαγγελία Σιγάλα