Επειδή έκαστος στο είδος του, και επειδή η συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτάται μόνο μετά από σκληρή δουλειά ετών είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη, εμπιστευόμαστε πάντα τους επαγγελματίες. Ειδικά στην περίπτωση των επαγγελματιών wedding planners, είναι οι επείγουσες καταστάσεις και κυρίως η ικανότητά τους να τις προλαβαίνουν, εκείνες στις οποίες ξεδιπλώνεται όλο τους το ταλέντο και κυρίως, το πώς μπορούν να «σώσουν» μια κατάσταση με απλά υλικά, όπως…

Ψαλίδι

Όλες οι μέλλουσες νύφες αγοράζουν ένα νυχτικό και μια ρόμπα ή ένα φόρεμα, ειδικά για τη μέρα που θα ντυθούν νύφες. Αν δεν έχει προνοήσει κάποιος να τους θυμίσει πως οτιδήποτε πάρουν για αυτή την περίσταση πρέπει να έχει κουμπιά ή να βγαίνει από κάτω, ο μόνος τρόπος να σωθεί το μακιγιάζ και το χτένισμα είναι να κοπεί λίγο με το ψαλίδι το ρούχο στις ραφές, για να ανοίξει και να βγει από πάνω. Είναι «επίπονο» πράγματι, μόνο όμως, ένας επαγγελματίας έχει την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα να το τολμήσει!

Pexels.com/Pixabay

Σόδα και λευκή κιμωλία

Γιατί «έτσι για το καλό» και στην προσπάθειά μας να χαλαρώσουμε τη νύφη λίγο πριν φύγει για την εκκλησία, θα της προσφέρουμε ένα σνακ που μπορεί να είναι λίγο λιπαρό, ή ένα ποτήρι κρασί. Επειδή όμως το κακό δεν αργεί να γίνει, ένας επαγγελματίας έχει πάντα μαζί σόδα και κιμωλία. Ναι, καλά διαβάσατε λευκή κιμωλία που δεν γράφει, αλλά σβήνει όλους τους λιπαρούς λεκέδες στη στιγμή, με λίγο μόνο τρίψιμο!

Pexels.com/Maxim Klemedinov

Λακ

Όχι τόσο για τα μαλλιά, όσο για τα λουλούδια. Ακόμα και αν έχετε αποφύγει λουλούδια που λεκιάζουν, όπως τα λίλιουμ, όλα τα λουλούδια έχουν γύρη και μπορούν να λεκιάσουν τη νύφη ή τα τραπεζομάντηλα. Ψεκάστε με λακ λοιπόν και εξολοθρεύστε όλους τους πιθανούς εχθρούς για παν ενδεχόμενο.

Ταινία διπλής όψης

Γιατί μπορεί η νύφη να αδυνάτισε κι άλλο μετά την τελευταία πρόβα νυφικού και να μη στέκεται το νυφικό εκεί που πρέπει, ή να πιάστηκε το στρίφωμα στο τακούνι και να ξηλώθηκε σε ένα σημείο, ή να φυσάει ξαφνικά πολύ και να παίρνει ο αέρας τα τραπεζομάντηλα έξω από την εκκλησία.

Pexels.com/Kristina Polianskaia

Σεσουάρ

Όχι για τα μαλλιά, αλλά για το πέπλο ή για τη δαντελένια ουρά του νυφικού. Γιατί αν είναι τσαλακωμένα, ο μόνος τρόπος να εξαφανιστούν οι ζάρες είναι το σεσουάρ. Προσοχή όμως, το ρυθμίζουμε στη χαμηλή σκάλα!

RELATED POSTS

Wedding Planning Tips & Tricks

Wedding planning tips που θα κάνουν πιο εύκολη την οργάνωση του γάμου σας..

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Όσα πρέπει να κάνετε έναν χρόνο πριν μέχρι και την actual μέρα του γάμου

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press