Υπάρχουν πραγματικά ταλαντούχοι wedding planners που μπορούν να κάνουν το όνειρό σας για έναν αξέχαστο γάμο πραγματικότητα, αλλά αν προτιμάτε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και να μοιραστείτε τη χαρά σας μόνο με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς, θα μπορούσατε να τα καταφέρετε χωρίς να προσλάβετε κάποιον επαγγελματία για να σας βοηθήσει. Απλώς δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για να βεβαιωθείτε ότι ο γάμος σας θα κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Φωτογραφία από @prostooleh (Freepik)

Η οργάνωση είναι το παν
Είτε προσλάβετε έναν επαγγελματία που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον γάμο σας είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ένα: θα λαμβάνετε αμέτρητα e-mails τα οποία θα πολλαπλασιάζονται καθώς η μεγάλη ημέρα πλησιάζει. Η οργάνωση είναι το κλειδί για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν θα σας ξεφύγει. Ένα έξυπνο tip είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό e-mail ειδικά για τις επικοινωνίες που αφορούν τον γάμο, ώστε να τις διαχωρίσετε από εκείνες που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις προσωπικές υποθέσεις σας.

Πάρτε γρήγορες αποφάσεις
Αν δεν αναθέσετε την οργάνωση του γάμου σας σε κάποιον wedding planner, είναι καλύτερα να κινηθείτε γρήγορα και να κλείσετε νωρίς τους επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργαστείτε. Η έγκαιρη κράτηση θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το άγχος σας κατά την περίοδο των γαμήλιων προετοιμασίων.

Φωτογραφία από @v.ivash (Freepik)

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς
Αν αυτός είναι ο πρώτος γάμος σας, είναι φυσιολογικό να έχετε άγχος. Αντιθέτως, οι επαγγελματίες που θα προσλάβετε έχουν εμπειρία από πολλούς γάμους και ξέρουν ακριβώς πώς να φέρουν εις πέρας μια άψογη εκδήλωση. Είναι καλό να κάνετε ερωτήσεις εκ των προτέρων αν χρειάζεστε επιβεβαίωση, αλλά ταυτόχρονα εμπιστευτείτε τους και ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν.

Βρείτε το «δεξί χέρι» σας

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πριν από τον γάμο και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε. Ωστόσο, το άγχος μπορεί να αποφευχθεί αν ορίσετε κάποιον που θα διαχειριστεί όλες τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής, ώστε να απολαύσετε την ημέρα του γάμου στο έπακρο!

Φωτογραφία από @lookstudio (Freepik)

Όλα θα πάνε καλά!

Σίγουρα θα συμβεί κάτι την ημέρα του γάμου σας που δεν το σχεδιάσατε ή δεν το περιμένατε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να αποδεχθείτε την κατάσταση. Αν αφήσετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες να σας απογοητεύσουν, μπορεί να αγχωθείτε και να μην καταφέρετε να απολαύσετε μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής σας.

Must Read:

Wedding budget: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την οργάνωση του γάμου σας

Πώς οργανώνει τον γάμο της η Μόνικα Γκέλερ;

Wedding details: Τι πρέπει να προσέξεις αν ο γάμος σου και η δεξίωση γίνονται σε διαφορετικά locations

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!