Άραγε είναι απαραίτητη η φωτογράφιση πριν από τον γάμο ή είναι απλώς ένα περιττό έξοδο για τον γαμήλιο προϋπολογισμό. Εμείς την κατατάσσουμε στη λίστα με τα essentials του γάμου και θα σας εξηγήσουμε αμέσως γιατί! 

To τέλειο timing για μια μοναδική λήψη.

1. Get to know your photographer 

Η pre-wedding φωτογράφιση θα είναι η πρώτη ουσιαστική επαφή σας με τον φωτογράφο, μια πρόβα generale που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια καλή σχέση, αλλά και να πάρετε ένα critical δείγμα της δουλειάς του. 

Τα πορτρέτα είναι απαραίτητα, αλλά και οι πιο απρόσωπες λήψεις είναι εντυπωσιακές.

2. Είναι βοηθητική για εσάς

#awkard! Θα διαπιστώσετε ότι μετά την φωτογράφιση θα είστε πιο άνετοι μπροστά στον φακό και πιο εξοικειωμένοι με τον φωτογράφο. 

Νιώστε κυριολεκτικά σαν στο σπίτι σας! 

3. Είναι βοηθητική για τον φωτογράφο

Ταυτόχρονα, ο φωτογράφος θα έχει την ευκαιρία να εντοπίσει και να αναδείξει τα κολακευτικά σημεία σας αλλά και να σας δώσει συμβουλές για τις πόζες και το ύφος σας. 

Υπάρχει πιο ρομαντικό location από την παραλία; 

4. Wedding-worthy 

Ο γάμος γίνεται αμέσως πιο προσωποποιημένος αξιοποιώντας τις φωτογραφίες μια pre-wedding φωτογράφισης π.χ. στα προσκλητήρια του γάμου, στα save-the-date ή στο βιβλίο ευχών. 

Picture-perfect! 

5. Θα διασκεδάσετε

Αντιμετωπίστε τη σαν μια fun δραστηριότητα με τον/την σύντροφό σας πριν από τον γάμο και μια ευκαιρία να «δουλέψετε» μαζί. 

Δοκιμάστε κάτι νέο, που σίγουρα θα θέλετε να θυμάστε. 

Αν δεν είστε επαγγελματίας μοντέλο ή ανερχόμενος/η σταρ, τότε το να σας ακολουθεί συνεχώς μια κάμερα είναι μια νέα εμπειρία για εσάς. Παρόλο που είναι απόλυτα λογικό να αισθάνεστε άβολα, δεν είναι ανάγκη να αποτυπωθεί η αμηχανία σας στον φακό. Σας έχουμε 5 tips για φανταστικές pre-wedding φωτογραφίες όσο αρχάριοι κι αν είστε: 

Sharing is caring! 

1. Επιλέξτε ένα οικείο περιβάλλον.

2. Μην θέτετε πολύ ψηλά τον πήχη. Μερικές φορές μια φωτογραφία σας που απλώς κρατιέστε χέρι-χέρι ή που ανταλάσσετε ένα τρυφερό φιλί είναι από μόνη της τέλεια.

3. Φωτογραφηθείτε κάνοντας πράγματα που κάνετε καθημερινά σαν ζευγάρι, όπως να περπατάτε μαζί, να κάθεστε αγκαλιά στον καναπέ ή να μαγειρεύετε παρέα. 

4. Εμπιστευτείτε τον φωτογράφο. Σίγουρα θα σας προτείνει κολακευτικές πόζες και συνήθως θα προσπαθήσει να σας χαλαρώσει. 

5. Να θυμάστε ότι φωτογραφίζεστε και οι δύο. Συνεπώς, θα πρέπει να έχετε μια καλή λήψη από κοινού και αν χρειαστεί, βοηθήστε τον σύντροφό σας να νιώσει άνετα 

Διαβάστε επίσης…

Οργάνωση γάμου με γάντια αποστείρωσης. Κι όμως γίνεται. Δείτε το how to.

Πώς να κάνετε live streaming του γάμου σας

Και τώρα, τι γράφουμε στο προσκλητήριο γάμου; Ένας πλήρης οδηγός