Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Ειρήνης και του Αλέξη ξεκίνησαν έναν χρόνο νωρίτερα με το ζευγάρι να θέλει να ισορροπήσει την τηνιακή παράδοση με new age στοιχεία. Με τη βοήθεια της la fête κατέληξαν στο κεντρικό inspiration του γάμου για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες, τον περιστερώνα: ένα κτίριο με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση του νησιού. Το pre-wedding πάρτι έλαβε χώρα στην πιο διάσημη και πολυσύχναστη παραλία του νησιού, ενώ το official πάρτι σε μια παραδοσιακή πλατεία στην περιοχή τα Δύο Χωριά. Παράδοση – σήμερα: 1-1!

Wedding party στην Κολυμπήθρα, μια από τις δημοφιλέστερες και Instagram viral παραλίες της χώρας!Μαγιό, bare-foot and πάρτι mood: απαραίτητα για την είσοδο στο πάρτι.Η νύφη επέλεξε ένα δαντελένιο νυφικό σε Α γραμμή και εντυπωσιακό άνογμα στην πλάτη!Τα προσκλητήρια και τα wedding favors ήταν εμπνευσμένα από τους περιστερώνες, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την τηνιακή παράδοση και έχουν ιδιαίτερο αρχιτεκτονική και αισθητικό ενδιαφέρον.Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από την οικογένειά τους και δύο local μουσικούς.Όπου την περίμενε ο αγαπημένος της…Στιγμές πριν το “I do”…Officially married!Μολονότι η Τήνος βρίσκεται σχεδόν αντικριστά της Μυκόνου, παραμένει πιστή στον παραδοσιακό, μετριοπαθή χαρακτήρα των γραφικών χωριών της, στην αυθεντικότητα του φυσικού τοπίου και της χαρακτηριστικής local γαστρονομίας.To γαμήλιο πάρτι έγινε στην πλατεία της περιοχής τα Δύο Χωριά.Όμορφες ανθοσυνθέσεις πρόσθεσαν την απαραίτητη δόση χρώματος.Από τη next-day φωτογράφιση του ζευγαριού.

Wedding Info:

Couple: Ειρήνη & Αλέξης

Destination: Τήνος

Date: 31 Αυγούστου 2019

Church: Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Δύο Χωριά 

Wedding Credits:

Venue: Στο καπάκι, Δύο Χωριά

Catering: Exo Catering

Pre-wedding venue: Tinos surf lessons, Kolibithra beach

Photographer: FloulisThanos

Videographer: The META Project

Stationery, decoration & planning: la fête

Wedding dress: Alexia Kirmitsi

Flowers: la fête &Sakura Flowers

Make up: Mokia Vivi

Hair: Pavlina Griva

Must Read:

Καλοκαιρινός γάμος στην αρχοντική Σύρο!

Αναΐς Ευριπιώτη  | Λα Φετ/La Fête: Για τους πιο κεφάτους conceptual καλοκαιρινούς γάμους!

True Story : Μαριέτα & Θύμιος από την λα φετ/la fête

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.