Λίγο οι νέες συνθήκες με την πανδημία, λίγο το γεγονός ότι πολλά ζευγάρια θέλουν σε μια μέρα να συνδυάσουν τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης, οι εκκλησίες που μπορούν να  ”υποστηρίξουν” και τα 2, μπαίνουν πρώτες στη λίστα με τις επιθυμίες τους. Ναοί μεγάλοι, εσωτερικά και εξωτερικά, με εύκολη πρόσβαση και σε υπέροχη τοποθεσία, είναι εκείνα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν περισσότερο τα ζευγάρια. Εμείς ένα βήμα πιο μπροστά ψάξαμε και βρήκαμε 5 εκκλησίες, στις οποίες θα πραγματοποιήσετε τον γάμο και την βάπτιση του παιδιού σας, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με στόχο να περάσετε όμορφα και πάντα με ασφάλεια. 

– Ιερός Ναός Αγία Σκεπή, Παπάγου 

Μια από τις πιο κεντρικές και όμορφες – με μίνιμαλ αισθητική – είναι η εκκλησία της Αγίας Σκεπής. Είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε γάμο και βάφτιση, μιας και είναι εύκολα προσβάσιμη. Στα θετικά της στοιχεία ανήκουν το εσωτερικό του ναού, ο οποίος ξεχωρίζει για τις αγιογραφίες του, ενώ το προαύλιο είναι αρκετά μεγάλο για εσάς που έχετε στο μυαλό σας να στολίσετε λίγο παραπάνω ή να προσθέσετε κάποιο candy bar. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ www.iaathethelontismos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Ναός Αγίας Σκεπής βρίσκεται στην Ιωνίας 7 (Παπάγου).

Τ.K: 15669

ΤΗΛ.: 210 6510442

– Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως Κεφαλαρίου 

Τι πιο όμορφο να βρίσκεσαι στην πόλη, αλλά τόσο η εκκλησία όσο και η τοποθεσία της να σου δημιουργούν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι κάπου μακριά, εκτός πόλης. Αυτό ακριβώς είναι το δυνατό στοιχείο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως που βρίσκεται στην πλατεία Κεφαλαρίου και εκεί μπορείτε να συνδυάσετε και τα 2 μυστήρια. Πολύ εύκολα στη συνέχεια μπορείτε να μεταφερθείτε σε κάποιο κοντινό μαγαζί για να 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /  www.imkifissias.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως βρίσκεται στο Άλσος Κεφαλαρίου (Κολοκοτρώνη).

Τ.K: 14562

ΤΗΛ.: 210 8011133

– Ιερός Ναός Αγίου Αλεξάνδρου, Παλαιό Φάληρο 

Και από τα Βόρεια, κατευθυνόμαστε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Π.Φάληρο. Αν έχεις πάει ποτέ στην αγορά του Παλαιού Φαλήρου, σίγουρα θα τον έχεις δει και από κοντά. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και αρκετά ατμοσφαιρική εκκλησία που θα δώσει άλλο νόημα τόσο στον γάμο όσο και στην βάφτιση του παιδιού σου. Με το parking δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ η Ποσειδώνος είναι δίπλα για εσάς που θέλετα να συνεχίσετε το ”πάρτυ” σας σε κάποιο κοντινό μαγαζί στα Νότια Προάστια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ /  www.imns.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άγιος Αλέξανδρος βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο (Αλκυόνης και Αγίου Αλεξάνδρου).

Τ.K: 17561

ΤΗΛ.: 210 – 9815551

ΦΑΞ.: 210 – 9816933

– Άγιος Γεώργιος, Καβούρι

Σίγουρα μιλάμε για μια από τις πιο γνωστές και όμορφες εκκλησίες στα Νότια Προάστια, με τη λίστα αναμονής – τόσο για γάμους, όσο και για βαπτίσεις – να είναι αρκετά μεγάλη. Κρυμμένη μέσα στο πράσινο και τα πανέμορφα πεύκα, το λευκό και το μπλε στον εξωτερικό χώρο, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση αλλά και ισορροπία. Ο ναός οικοδομήθηκε το 1950, προς εξυπηρέτηση των λατρευτικών αναγκών μονάδος Δυνάμεων Καταδρομών, η οποία τότε στρατοπεύδευε στο Καβούρι. Το έτος 1974, έγινε επέκταση βάσει μελέτης του Αρχιτέκτονα Περ. Σακελλαρίου ενώ το 1977, την αγιογράφηση του την ανέλαβαν κατά διαστήματα οι Γερ. Μανέττας, Νικ. Μυλωνάς και Παν. Χριστόπουλος. Πολλά ζευγάρια τον επιλέγουν αν θέλουν να συνδυάσουν γάμο και βάφτιση, ενώ στη συνέχεια μπορούν με ευκολία να φωτογραφηθούν μέσα στα δέντρα και την όμορφη φύση. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ www.agios-georgios.info

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άγιος Γεώργιος βρίσκεται στο Καβούρι – Βουλιαγμένη, Αγίου Γεωργίου 3.

Τ.K: 16671

ΤΗΛ.: 210-8960261

FAX: 210-9670753

– Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος, Γλυφάδα

Αν ψάχνετε ένα μεγαλοπρεπή ναό για τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού σας, τότε γιατί όχι να μην τα πραγματοποιήσετε μαζό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Γλυφάδα. Είναι αρκετά μεγάλος με μεγάλη πλατεία στον εξωτερικό του χώρο, κάτι που σας διευκολύνει αν θέλετε να έχετε διακόσμηση και οι καλεσμένοι μας να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφάλειας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ www.epal-glyfad.att.sch.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος βρίσκεται στην Γλυφάδα (Αρετής και Αγίας Τριάδος). 

Τ.K: 16674

ΤΗΛ.: 210 9621150

Must Read:

10 πανέμορφα ξωκλήσια της Αττικής για τον πιο ονειρεμένο γάμο

Βρήκαμε τα πιο όμορφα ξωκλήσια εντός των τειχών #ksoklisiainathens

Τα ομορφότερα ξωκλήσια της Ελλάδας #wehavethem . Part 2

Most Popular:

Θρησκευτικοί γάμοι: Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση; Όλα τα σενάρια στο τραπέζι

Bridal Hair | Αυτή είναι η απόλυτη τάση για το 2021!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!