Ξημέρωσε η μεγάλη μέρα, ηρεμία, βαθιές ανάσες και πάμε να δούμε τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις το πρωί πριν το γάμο σου.

Photo by Tron Le on Unsplash

1. Αρχικά να αναφέρουμε ότι μπορείς -και πρέπει- να ξυπνήσεις με την ησυχία σου, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ξυπνητήρι. Εντάξει βάλε ένα στις 12 να υπάρχει, αλλά θεωρητικά πρέπει να ξυπνήσεις με την ηρεμία σου χωρίς άγχος!

2. Παράγγειλε στο δωμάτιο τον αγαπημένο σου καφέ (αν είστε σε ξενοδοχείο) πριν καν ανοίξεις τα πατζούρια ή αλλιώς βάλε τη μηχανή του καφέ να δουλεύει!

3. Ήρθε η ώρα για την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς! Διάθεσε στον εαυτό σου 30 ολόκληρα λεπτά! Πλύνε το πρόσωπό σου με ηρεμία και χλιαρό νερό, βάλε τις κρέμες σου (κρέμα ματιών και κρέμα προσώπου), δες ξανά τα φρύδια σου μήπως έχει εμφανιστεί κάποια τριχούλα που δεν θες.

4. Πλύνε τα δόντια σου και στη συνέχεια με την οδοντόβουρτσά σου βούρτισε τα χείλη σου για να τους κάνεις μια σωστή απολέπιση. Στη συνέχεια άπλωσε στα χείλη σου λίγο καστορέλαιο.

5. Το κινητό σε airplane mode! Κανείς δεν πρέπει να σε ενοχλήσει την πρώτη ώρα της ημέρας σου. Θα το ανοίξεις σε λίγο.

6. Πάρε βαθιές ανάσες. Τόσο καιρό προετοιμαζόσασταν για τον τέλειο γάμο και σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Ό,τι έγινε, έγινε, τώρα δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές, οπότε, απόλαυσε την ημέρα!

7. Επίλεξε να φας ένα καλό και δυναμωτικό πρωινό. Πιθανότατα το μεσημέρι θα έχεις έναν μικρό κόμπο στο στομάχι και σίγουρα δεν κάνει να φας βαριά πριν από τον γάμο, επομένως τώρα πρέπει να δώσεις στο σώμα σου τις βιταμίνες και την ενέργεια που χρειάζεται!

8. Κάνε ένα χλιαρό ντους και όπως είσαι με το μπουρνούζι, κάλεσε την wedding planner σου ή τον άνθρωπο που έχεις in charge για όλα!

9. Στείλε ένα μήνυμα στον αγαπημένο σου… Είναι η μέρα σας!

10. Είσαι ελεύθερη να κλάψεις από συγκίνηση, να φωνάξεις από χαρά, να τραγουδήσεις δυνατά! It’s your wedding day!

yes_i_do_bridal_prep.png

Tip: Μην το ρίξεις στο αλκοόλ! Ένα ποτήρι είναι αποδεκτό αλλά ως εκεί γιατί περισσότερα μπορεί προκαλέσουν πρηξίματα στο πρόσωπο και γενικό αποσυντονισμό!

Διαβάστε επίσης…

7 νυφικά-σοκ για το Φθινόπωρο του 2020

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!