Team brides, τώρα είναι η σεζόν σας! Σημασία δεν έχει αν το νερό θα είναι αλμυρό ή γλυκό, αλλά πώς θα οργανώσετε το τέλειο bachelorette!

Σενάριο 1ο: By the sea

Αν η μελλόνυμφη φίλη σας είναι φανατική beach lover, το καλοκαίρι δεν βγάζει το μαγιό από πάνω της και θέλει να νιώθει την αλμύρα στο σώμα της, τότε this is the place to be. Προσοχή όμως, δεδομένου πως ο γάμος πλησιάζει και καλό είναι να κάνετε οικονομία δυνάμεων και χρημάτων, προτιμήστε κοντινούς προορισμούς. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού ενδείκνυνται, τόσο ως μεμονωμένοι προορισμοί όσο και για island hopping, ενώ το να νοικιάσετε ιστιοπλοϊκό είναι πάντα μια καλή λύση. 

How to:

Εσείς γνωρίζετε την κολλητή σας περισσότερο από τον καθένα και ξέρετε τι πραγματικά θέλει και πώς περνάει καλά. Αν ονειρεύεται ένα non stop beach party, τότε κάντε κράτηση σε ένα παραλιακό θέρετρο με all day beach bar κι ετοιμαστείτε για μαραθώνιο bachelorette. Αν πάλι είναι “νυκτόβιο πλάσμα” και προτιμά να βγαίνει τις μεταμεσονύκτιες ώρες, επιλέξτε προορισμό που έχει πολλές και καλές επιλογές για clubbing, κλείστε ένα ήσυχο παραθαλάσσιο κατάλυμα για διαμονή και κινηθείτε αναλόγως. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώστε το ξενοδοχείο αλλά και τα venue πως οργανώνετε bachelorette. Μπορεί να σας περιποιηθούν ιδιαιτέρως!

Σενάριο 2ο: By the pool

Αν η bride to be είναι του γλυκού νερού, beauty addict και αποφεύγει τα νησιά γιατί το ταξίδι της φαίνεται ταλαιπωρία, ή σε περίπτωση που απλώς δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες, ένα ξενοδοχείο με πισίνα και spa είναι η καλύτερη λύση.

How to:

Πολλά ξενοδοχεία στην Αττική διαθέτουν ειδικά bachelorette πακέτα. Ακολουθήστε βήμα προς βήμα τα all time beauty rituals, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών, πιείτε detox smoothies, χαλαρώστε και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης.  Ο επίλογος του bachelorette μπορεί να γραφτεί σε ένα club της Αττικής ή κατά το έθιμο, στα μπουζούκια. 

Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πως το bachelorette έχει το δικό του savoir vivre και τους εξής απαράβατους κανόνες:

The timeline: Καλό είναι το bachelorette να πραγματοποιείται τουλάχιστον ένα μήνα πριν τον γάμο, ώστε να είναι η νύφη χαλαρή, να το απολαύσει και να προλάβετε όλες να έχετε συνέλθει μέχρι τη μεγάλη μέρα! 
The crew: Από δύο και πάνω είναι bachelorette! Που σημαίνει πως αν περνάτε τέλεια με την κολλητή σας και δεν θέλετε κανέναν άλλο, μπορείτε και πάλι να οργανώσετε ένα μοναδικό bachelorette. Στην περίπτωση που είστε από 3 και πάνω, προσοχή στις καλεσμένες: Πρέπει να είστε σίγουρες πως ειναι όλες όσες επιθυμεί η bride to be. 
The bachelorette favors: Καλό είναι να έχετε ετοιμάσει τα αντίστοιχα bachelorette kits με θεματικά αναμνηστικά δώρα, όπως νεσεσέρ, pins, κοκαλάκια, πετσέτες θαλάσσης, υφασμάτινες τσάντες. Και βέβαια, να έχετε εξοπλιστεί με τα ανάλογα props για να βγουν οι απραίτητες φωτογραφίες. 

The bridal suit: Ένα bridal μαγιό – γιατί όχι, και με την αντίσοιχη τούλινη ουρά – είναι σε κάθε περίπτωση απαραίτητο. 
The schedule: Καλό είναι να έχετε ετοιμάσει ένα αναλυτικό πρόγραμμα με πληροφορίες και καταμερισμό αρμοδιοτήτων, είτε φύγετε για ταξίδι είτε όχι. Θα σας βοηθήσει και στην οργάνωησ και στο budget. 
The attitude: Φήμες λένε, πως συχνά οι γυναικοπαρέες αποτελούν εστία καβγάδων. Τις διαψεύδουμε κατηγορηματικά, αλλά ακόμα και σε περίπτωση που δείτε πως το κλίμα πάει να χαλάσει, να θυμάστε πως νύν υπέρ πάντων… bachelorette. Προτεραιότητα έχει η νύφη και οι προτιμήσεις της.
The budget: Το bachelorette είναι ένα δώρο προς τη νύφη, άρα οι bachelorettes επωμίζονται και μοιράζονται όλα τα έξοδα. Εξαιρούνται υπερατλαντικά ταξίδια!