Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει και πάμε κατευθείαν στην τελευταία 5άδα των εναλλακτικών για τα λεγόμενα flowergirls!

11.Φούσκες

Τα παρανυφακια σας θα διασκεδάσουν απίστευτα κάνοντας φούσκες και φυσώντας τες στους νέους Mr & Mrs, τόσο κατά την έξοδο σας από την εκκλησία όσο και αργότερα στην δεξίωση!! Είναι επίσης πολύ πιθανό σε αυτό το παιχνίδι να δείτε να παίρνουν μέρος και κάποιοι «μεγαλύτεροι» σε ηλικία καλεσμένοι! Οι φούσκες μας κάνουν όλους πάλι παιδιά!
Alternative_baskets_11.2 Alternative_baskets_11.3 Alternative_baskets_11.4 Alternative_baskets_11

 

12. Ομπρέλες

Όχι μονό θα προσφέρουν σκιά από τον ήλιο στα πιτσιρίκια αλλά θα γίνουν και το απόλυτο statement του γάμου σας αν πάνω τους τυπώσετε ρομαντικά η χιουμοριστικά μηνύματα!!

Alternative_baskets_12.2 Alternative_baskets_12.7 Alternative_baskets_12

13.Παιχνίδι (Αρκουδάκι)
Η τέλεια εναλλακτική για τα παρανυφάκια σας, ιδιαίτερα αν είναι αρκετά μικρά σε ηλικία, (κάτω από 5 ετών). Με ένα αρκουδάκι τους προσφέρετε, ένα παιχνιδάκι να παίζουν και μια αίσθηση ασφάλειας, εξασφαλίζετε όμως και γλυκύτατες φωτογραφίες! Μπορείτε να προσθέσετε στο αρκουδάκι μια κορδέλα ή ένα παπιγιόν στα χρώματα του γάμου, ή ακόμη και να βρείτε αρκουδίτσες-νύφες για τα κοριτσάκια και αρκούδους-γαμπρούς για τα αγοράκια!
Alternative_baskets_13.1 Alternative_baskets_13.4 Alternative_baskets_13.5 Alternative_baskets_13
14. Σημαιούλες
Ίσως από τις πιο πρωτότυπες, οικονομικές και παιχνιδιάρικες εναλλακτικές, οι χάρτινες σημαιούλες είναι τέλεια ιδέα για να κρατούν τα παρανυφάκια σας. Θα παίζουν μαζί τους διαρκώς…(για ένα περίεργο λόγο όλα τα πιτσιρίκια τρελαίνονται να κρατούν κάτι και να το κουνούν πάνω-κάτω-αριστερά-δεξιά. Και οι σημαίες είναι φτιαγμένες για αυτόν ακριβώς το σκοπό!) Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι ότι πάνω τους μπορείτε να τυπώσετε αρκετές σημαιούλες με διάφορα μηνύματα. Αλλά για την εκκλησία και αλλά για την δεξίωση.

Alternative_baskets_14.1 Alternative_baskets_14.2 Alternative_baskets_14.6 Alternative_baskets_14

15. Μικροί τετράποδοι φίλοι

Δύο όρους μου έβαλε η μικρή ανιψιά μου για να γίνει παρανυφάκι στο γάμο μου. Να της πάρω καουμπόικες μπότες (πού ξέρουν από μόδα 6 χρονών παιδιά;) και να έχω στο γάμο μαζί και τον Μπελο, ντυμένο παρανυφάκι!
Το ότι ξέχασα να πάρω παπιγιόν και κοστούμι για το σκύλο, ήταν η αιτία να έχουμε κλάματα μια μέρα πριν το γάμο. Όταν βεβαία σκέφτομαι τις απίστευτες φωτογραφίες που θα είχαμε με το Μπελο ντυμένο με σμόκιν….μάλλον είχε δίκιο η μικρή!

Καλέστε λοιπόν και τον μικρό τετράποδο φίλο σας στο γάμο σας. Μια κορδέλα ή ένα στεφάνι από λουλούδια και θα είναι επίσης και η καλύτερη παρέα για το παρανυφάκι σας.
Alternative_baskets_15.1 Alternative_baskets_15.2 Alternative_baskets_15