Είναι η ελληνική εκδοχή των bridesmaids που συναντάμε συνήθως σε γάμους του εξωτερικού. Τα χαριτωμένα ανιψάκια σας ή παιδιά των φίλων σας, που πρόκειται να σας συνοδεύσουν στην εκκλησία την ημέρα του γάμου σας, είναι εκείνα που κλέβουν την παράσταση με το νάζι και, πολλές φορές, με τις σκανταλιές τους!

Photo by Constantin Panagopoulos on Unsplash

Η εμφάνιση των μικρών πρωταγωνιστών του γάμου σας είναι εξίσου σημαντική με τη δική σας. Αν δεν θέλετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε τα φορέματα των γνωστών και ως “flower girls” από τον οίκο που έχετε επιλέξει για το νυφικό σας, βρήκαμε μερικές υπέροχες επιλογές για να πάρετε ιδέες για τις αγορές σας. Καλό είναι να έχετε κατά νου ότι τα φορέματα που θα διαλέξετε για τις μικρές σας θα πρέπει να είναι άνετα, αέρινα και όσο παραμυθένια μπορείτε να φανταστείτε!

Sugar Pillow
Lapin House
H&M
Il Gufo, Harrods
Stella McCartney, Milkshakes and Dreams
Louise Misha, Mytheresa
YELL – OH!
Marasil

YES I DO TIP: Παραδοσιακά, τα παρανυφάκια φορούν λευκά φορέματα για να ταιριάζουν με τη νύφη. Ωστόσο, η ημέρα είναι δική σας και μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα θεωρείτε ότι «δένει» καλύτερα με το θέμα του γάμου σας, τη χρωματική παλέτα που κυριαρχεί και την αισθητική σας γενικότερα.

RELATED POSTS

Παρανυφάκια | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Διάβασε αυτόν τον 100% χρήσιμο οδηγό, για να κυλήσουν όλα στον γάμο σου χωρίς απρόοπτα

Παρανυφάκια: Τα 5 απρόοπτα σενάρια που μπορείτε να αποφύγετε

Πάντα υπάρχει η περίπτωση κάτι να πάει στραβά...

Οι 10+1 πιο χαριτωμένες φωτογραφίες με παρανυφάκια που βρήκαμε στο Pinterest

Μικροί πρωταγωνιστές που μας κερδίζουν με τον αυθορμητισμό τους

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press