Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Είναι η ελληνική εκδοχή των bridesmaids που συναντάμε συνήθως σε γάμους του εξωτερικού. Τα χαριτωμένα ανιψάκια σας ή παιδιά των φίλων σας, που πρόκειται να σας συνοδεύσουν στην εκκλησία την ημέρα του γάμου σας, είναι εκείνα που κλέβουν την παράσταση με το νάζι και πολλές φορές με τις σκανταλιές τους!

Φωτογραφία από Constantin Panagopoulos (Unsplash)

Η εμφάνιση των μικρών πρωταγωνιστών του γάμου σας είναι εξίσου σημαντική με τη δική σας. Αν δε θέλετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε τα φορέματα των γνωστών και ως “flower girls” από τον οίκο που έχετε επιλέξει για το νυφικό σας, βρήκαμε μερικές υπέροχες επιλογές για να πάρετε ιδέες για τις αγορές σας. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου είναι ότι τα φορέματα που θα διαλέξετε για τις μικρές σας θα πρέπει να είναι άνετα, αέρινα και όσο παραμυθένια μπορείτε να φανταστείτε!

Sugar PillowLapin HouseH&MIl Gufo, HarrodsStella McCartney, Milkshakes and DreamsLouise Misha, MytheresaYELL – OH!Marasil

YES I DO TIP: Παραδοσιακά τα παρανυφάκια φορούν λευκά φορέματα για να ταιριάζουν με τη νύφη. Ωστόσο, η ημέρα είναι δική σας και μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα θεωρείτε ότι «δένει» καλύτερα με το θέμα του γάμου σας, τη χρωματική παλέτα που έχετε επιλέξει και την αισθητική σας γενικότερα.

Must Read:

Cuteness overload! Οι 10+1 πιο χαριτωμένες φωτογραφίες με παρανυφάκια που βρήκαμε στο Pinterest

Παρανυφάκια: Τα 5 απρόοπτα σενάρια που μπορείτε να αποφύγετε

Παρανυφάκια εν δράσει!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!