Τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους οι real brides κλείνουν τα μάτια, εμπιστεύονται τα «μαγικά» χέρια του Iωάννη Mιχαλέλη και της εξειδικευμένης ομάδας του και αφήνονται να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς. Το αποτέλεσμα; Πλατιά χαμόγελα, ατελείωτες δόσεις λάμψης και αριστοκρατικά νυφικά looks με άποψη, διεθνή αέρα και haute couture αισθητική.

The «romantic» bride

Εύη Πάνου
”Στην πρώτη πρόβα αφέθηκα στα χέρια του και, χωρίς να του έχω δώσει καμία κατεύθυνση, δημιούργησε ένα υπέροχο ρομαντικό look. Είναι πολύ σημαντικό την ημέρα του γάμου σου να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που ξέρεις ότι θα κάνουν τα πάντα για να δουν το πιο αληθινό χαμόγελο στα χείλη σου. Ο Ιωάννης έριξε τη «νεραϊδόσκονή» του και έκανε τα πάντα να μοιάζουν παραμυθένια!

Ιωάννης

”Για την Εύη επέλεξα ένα φυσικό beauty look, που ανέδειξε μοναδικά το γλυκό πρόσωπό της. Και ενώ η αρχική ιδέα περιελάμβανε έναν κομψό κότσο, γρήγορα καταλήξαμε σε ένα ανάλαφρο χτένισμα με θηλυκούς κυματισμούς, με το οποίο θα ένιωθε πιο άνετη και «ασφαλής» την ημέρα του γάμου. Οι nude, γήινες αποχρώσεις στα μάτια και οι απαραίτητες λάμψεις στα σωστά σημεία έδωσαν ένα natural αλλά φωτεινό αποτέλεσμα”.

MUST READ | Bridal reportage | Ζήσαμε την απόλυτη bridal εμπειρία με τον trend maker Ιωάννη Μιχαλέλη! 

The «minimal beauty» bride

Ειρήνη Χατζηδημητρίου
”Με τον Ιωάννη έχουμε μια «σχέση ζωής», αφού, εκτός από παιδικοί φίλοι, είμαστε και κουμπάροι. Αν έπρεπε να τον περιγράψω με λίγα λόγια, θα έλεγα ότι είναι επαγγελματίας και μάγος. Επαγγελματίας, για την ασφάλεια που νιώθω μαζί του και μάγος, γιατί δεν χρειάστηκε να κάνουμε καμία πρόβα για το bridal look που είχε σκεφτεί για εμένα. Ο Ιωάννης ξέρει να «διαβάζει» το μυαλό των γυναικών και δεν είχα καμία αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα”.

Ιωάννης
”Για το όμορφο πρόσωπο της Ειρήνης, επέλεξα ένα φυσικό, φρέσκο μακιγιάζ χωρίς υπερβολές, και ένα νεανικό, chic ballet bun hairstyle. Ήθελα να αναδείξω την αρχοντιά και την αλέγκρα διάθεση που τη χαρακτηρίζουν, γι’ αυτό, μετά, στο wedding party δημιούργησα ένα δεύτερο –πιο playful– χτένισμα με τα μαλλιά half-up, half-down – ένα από τα πιο chic και αγαπημένα bridal looks”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA | KONSTANTINOS STAMATELLIS

 

Τhe «boho chic» bride

Πέρσα Μουτζούρη
”Με τον Ιωάννη είμαστε ξαδέρφια και θυμάμαι, στην εφηβεία μας, ώρες ατελείωτες, να δημιουργεί τα pop hairstyles της Britney Spears πάνω στα μαλλιά μου. Τα χρόνια πέρασαν, ο Ιωάννης έγινε ένας από τους πιο πετυχημένους επαγγελματίες και ήρθε η στιγμή να επιμεληθεί το beauty look του δικού μου γάμου. Από την πρώτη στιγμή που είδε το νυφικό μου, εμπνεύστηκε τον περίτεχνο boho chic κότσο και το μακιγιάζ με τις γήινες αποχρώσεις. Με 3 λέξεις, ο Ιωάννης είναι εργατικός, έξυπνος και… έχει άστρο!”.

Ιωάννης
”Αν και μια ζωή ήξερα ότι η Πέρσα δεν είναι άνθρωπος του μακιγιάζ, την ημέρα του γάμου της ήθελα να είναι πιο όμορφη από ποτέ, στοχεύοντας στην αρμονία και την boho αισθητική. Οι καφέ-μαύρες αποχρώσεις στα μάτια και το «έξυπνο» contouring συνέθεσαν ένα άκρως σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς πιασμένα σε ένα boho chic bun στη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ στο party το χτένισμα με τα μαλλιά half-up, half-down, εντυπωσίασε τους πάντες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Ιωάννης Μιχαλέλης | Ο hairstylist και makeup artist που λατρεύουν όλες οι νύφες – 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA | ΜΑΡΙΑ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ, ΝΑΓΙΑ ΒΑΚΛΑΤΖΗ

The «glam» bride

Κέλλυ Ζαρακά
Όταν γνώρισα τον Ιωάννη από κοντά ήταν γλυκός και καθησυχαστικός, ενώ γρήγορα κατάλαβα ότι θα έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία. Από το πρώτο κιόλας δοκιμαστικό ήξερα ότι την ημέρα του γάμου μου δεν θα είχα κανένα άγχος για την εικόνα μου, κι έτσι έγινε. Ο Ιωάννης, απόλυτα συγκεντρωμένος και συγχρόνως χαλαρός, δημιούργησε το πιο glam bridal look!”.

Ιωάννης
”Η επιθυμία της Κέλλυς για ένα glam makeup τύπου J.Lo και ένα εντυπωσιακό μονόπλευρο hairstyle με οδήγησε να δημιουργήσω ένα λαμπερό look χωρίς όμως να δείχνει «ξένο» πάνω της. Bronze αποχρώσεις, γυαλάδες, glitter, contouring και έντονο eyeliner συνυπήρξαν σε ισορροπία. Και φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα ταίριαξε απόλυτα με το αιθέριο νυφικό διά χειρός Δήμητρας Αντωνέα”.

It’s all in the details: Για τον Ιωάννη Μιχαλέλη, το makeup είναι μία μορφή τέχνης που βασίζεται στη γεωμετρία και τη συμμετρία. Πριν ξεκινήσει τους πειραματισμούς, μελετά τις γραμμές του προσώπου ενώ παρατηρεί το βλέμμα, τα μάτια και όλα τα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Ioannis Michalelis: O «μάγος» των bridal looks!

O celebrity hair stylist & makeup artist που επιμελήθηκε το look της Ιωάννας Μπέλλα στο cover story του νέου τεύχους του Yes I Do, αναλαμβάνει να σας μεταμορφώσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας την ημέρα του γάμου σας.

Beautiful brides by Ioannis Michalelis

Become who you always wanted to be!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press