Από τον Παναγιώτη Κούστα

5+1 bridal εμφανίσεις, στις οποίες ο celebrity makeup artist και hairstylist Ιωάννης Μιχαλέλης με την ομάδα του ανέλαβαν το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα.

Ο celebrity make-up artist και hairstylist Ιωάννης Μιχαλέλης. 

Μοντέρνος ρομαντισμός

Τα ξανθά-χάλκινα μαλλιά της νύφης είναι μαζεμένα σε ένα σικ, χαλαρό σινιόν και στερεωμένα με ένα αξεσουάρ που προσθέτει μια πινελιά αθωότητας στο αποτέλεσμα. Οι nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ, τα καλοσχηματισμένα φρύδια και η αποφασιστική γραμμή του eye liner τηρούν τις ισορροπίες ανάμεσα στον ρομαντισμό και τη μοντέρνα αισθητική.

Damn your eyes!

Τα ριγμένα στη μία πλευρά ξανθά μαλλιά της real bride παραπέμπουν σε κινηματογραφική vamp. Το blending στα χρώματα των σκιών που έχουν τοποθετηθεί στα άνω βλέφαρά της δίνει την έμφαση εκεί που πρέπει: στα μπλε της μάτια, ενώ τα χείλη έχουν αναδειχθεί με μια κοριτσίστικη απόχρωση του ροζ.

’60s αναφορές και cat-eye

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μία από τις δύο νικήτριες του «Greece’s Next Top Model» για το 2019, εδώ έχει φωτογραφηθεί σε παλαιότερo styled shoot. Τα άψογα, μακριά, κυματιστά της μαλλιά κλέβουν την παράσταση, χάρη στο χτένισμα με τις ’60s αναφορές που παραπέμπει στο εικονικό στιλ της Brigitte Bardot. Το μακιγιάζ είναι nude, με το cat-eye να δίνει την απαραίτητη έμφαση στο βλέμμα.

Το απόλυτο σινιόν

Haute coiffure ή, αλλιώς, το σημείο συνάντησης της κομμωτικής με την τέχνη. Αυστηρό με έναν τρόπο γεωμετρικό, αυτό το σινιόν αναδεικνύει τις ανταύγειες που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα μαλλιών της νύφης και αφήνει ακάλυπτη την εντυπωσιακή πλάτη του νυφικού.

Bohemian like you

Bohemian weddings, μια τάση που κάθε καλοκαίρι επιστρέφει όλο και πιο δυναμικά. Τα μαλλιά με τα πλούσια waves είναι τραβηγμένα προς τα πίσω, αφήνοντας το πρόσωπο της νύφης ελεύθερο. Οι μπροστινές τούφες -στερεωμένες στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα αξεσουάρ διακοσμημένο με λευκά, χρυσά και ροζ ανθάκια- σχηματίζουν ένα στεφάνι.

Ballerina dreams

Σε αυτό το styled shoot, το μακιγιάζ παραμένει nude, ενώ το καθαρό ξανθό της χορεύτριας Κωνσταντίνας Κωνσταντίνου αναδεικνύεται με ένα κομψό, νεανικό σινιόν που παραπέμπει σε μπαλαρίνα. Μια all-time-classic επιλογή, που πάντα θα προσθέτει πόντους κομψότητας στη νυφική εμφάνιση.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-jpegs_52.jpg

Διαβάστε επίσης…

Ιωάννης Μιχαλέλης: Ο celebrity hairstylist & makeup artist που επιμελείται το look των πιο υπέροχων νυφών

Και τώρα, τι γράφουμε στο προσκλητήριο γάμου; Ένας πλήρης οδηγός

Όλες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας: Ο πλήρης και ανανεωμένος οδηγός