Μία τόσο σημαντική περίσταση όπως αυτή του γάμου σας, αξίζει ένα τόσο ξεχωριστό άρωμα όσο η ίδια η μέρα! Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, πιθανότατα είστε brides-to-be σε «πυρετό» προετοιμασιών. Έχετε φροντίσει για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ σας αλλά κάτι λείπει από την beauty λίστα σας. Μήπως το άρωμά σας;

Το καλοκαίρι επιβάλλει ελαφριά, λουλουδάτα αρώματα. Ποιες νότες προτιμάτε; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα στον γάμο σας; Ίσως μια τελετή στο δάσος ή στην παραλία; Μια ωραία ιδέα θα ήταν να ταιριάξετε το άρωμά σας με τον χώρο του μυστηρίου, ώστε να επιστρέφετε στις όμορφες αναμνήσεις εκείνης της ημέρας κάθε φορά που το φοράτε.

Pexels.com/Duané Viljoen

Ορισμένες νύφες αναζητούν κάτι ξεχωριστό για τη μεγάλη τους μέρα, ενώ άλλες δεν νιώθουν ο εαυτός τους αν δεν φορέσουν το καθημερινό τους άρωμα. Αν ψάχνετε για ένα νέο bridal άρωμα, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο κλασικά που επιλέγουν οι μέλλουσες νύφες.

1. Gucci Bloom

Λουλουδένο, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Είναι έντονο και δροσερό. Εάν ο γάμος σας πραγματοποιηθεί σε κατάφυτη έκταση, αυτό το άρωμα θα ταιριάξει υπέροχα με το σκηνικό!

Gucci Bloom

2. Tiffany & Love, Tiffany & Co

Φρέσκο και ελαφρύ, αποτελεί το ιδανικό καλοκαιρινό άρωμα για όποια bride-to-be δεν θέλει κάτι βαρύ και έντονο.

Tiffany & Love Eau de Parfum, Tiffany & Co

3. Joy by Dior

Ένα απαλό άρωμα που είναι παιχνιδιάρικο και συνάμα θηλυκό, το οποίο αποτελείται από μείγμα λουλουδιών και εσπεριδοειδών.

Joy by Dior Eau de Parfum

4. Jo Malone Peony & Blush Suede

Ένα από τα πιο δημοφιλή bridal αρώματα του Jo Malone είναι το Peony & Blush Suede. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα αρώματα για να δημιουργήσετε μια signature εκδοχή.

Jo Malone Peony & Blush Suede

5. Chloé Eau de Parfum

Άλλο ένα iconic άρωμα, από το πανέμορφο μπουκάλι του μέχρι τις γλυκές μυρωδιές από παιώνια, ροδοπέταλα και μανόλια, το Chloé Eau de Parfum είναι ιδανικό για τη bridal beauty bag σας.

Chloé Eau de Parfum
YES I DO TIP: Εκτός από τη μυρωδιά, δώστε μεγάλη προσοχή και στο μπουκάλι που θα επιλέξετε. Μαζί με άλλες bridal λεπτομέρειες, όπως τα σκουλαρίκια ή το μονόπετρό σας, μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της wedding φωτογράφισης.

RELATED POSTS