Ένα μεθυστικό άρωμα έχει την ικανότητα να σας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά, σε αναμνήσεις, να σας χαρίσει ταυτότητα και χαρακτήρα και να συνδεθεί με σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Αυτό θέλετε να συμβεί και με τον γάμο σας. Να επιλέξετε για εκείνη την ημέρα ένα άρωμα που φορώντας το θα σας γυρνάει πίσω, σ’εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα που εσείς και το άλλο σας μισό ανταλλάξατε όρκους αιώνιας αγάπης.

Πώς θα κάνετε όμως τη σωστή επιλογή;

Όπως έγινε κατανοητό, για εκείνη την ημέρα θα πρέπει να απαρνηθείτε το καθημερινό σας άρωμα και να κινηθείτε σε νέα μονοπάτια. Αρχικά, σκεφτείτε αν θέλετε το νέο άρωμά σας να ταιριάζει με το θέμα του γάμου, αν αυτό υπάρχει, ή με τα λουλούδια που έχετε επιλέξει στην ανθοδέσμη ή στον στολισμό, έτσι ώστε σημειολογικά να είστε ασορτί.

Types and scents

Pexels.com/Ron Lach

#1 Αν είστε της άποψης «classic is always in style» και η έννοια του κλασικού δεν έλειψε ποτέ από τη ζωή σας, επιλέξτε αρώματα που έχουν λουλουδάτους υποτόνους όπως για παράδειγμα αρώματα από υάκινθο, γιασεμί ή κρίνο.

#2 Αν αποκαλείτε τον εαυτό σας ρομαντική ψυχή κι επιθυμείτε ο γάμος σας να μοιάζει με σελίδα από το πιο συναισθηματικό μυθιστόρημα τότε οι επιλογές σας σε αρώματα πρέπει να κινηθούν ανάμεσα σε απαλούς τόνους όπως εκείνους της λεβάντας, σανδαλόξυλου ή φασκόμηλου.

Pexels.com/Анна Хазова

#3 Είστε τολμηρή και πάντα ανοιχτή σε νέες προκλήσεις; Αφήστε τώρα να το μάθουν και οι υπόλοιποι, επιλέγοντας ένα έντονο άρωμα με μυρωδιές από άνθη πορτοκαλιάς, βιολέτες ή κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

#4 Ξυπόλυτη στην παραλία με ένα λουλουδένιο στεφάνι αντί για πέπλο, με λίγους καλεσμένους και πολλή αγάπη. Κάπως έτσι έχετε φανταστεί τον γάμο σας, as boho as it gets. Το πατσουλί για εσάς είναι μονόδρομος μαζί με μικρές εκπλήξεις – αρώματα από λεμόνι και περγαμόντο.

Yes I Do Tip: Αν έχετε καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο άρωμα, να έχετε υπόψη σας ότι για να σιγουρευτείτε θα πρέπει να το δοκιμάσετε στο δέρμα σας προκειμένου να καταλάβετε αν πραγματικά σας πηγαίνει. Μπορεί εν τέλει φορώντας το, να αποφασίσετε ότι δεν σας ταιριάζει οπότε το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται σωστή και διεξοδική έρευνα, δεδομένης της τεράστιας γκάμας αρωμάτων που υπάρχουν.

Pexels.com/Karolina Grabowska

Yes I Do Info

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι:

Άρωμα: Αποτελείται από 15-30% αρωματικά έλαια και αλκοόλ. Διαρκεί από 4-6 ώρες.

Eau de parfum: Αποτελείται από 8-15% αρωματικά έλαια και αλκοόλ. Διαρκεί από 4-5 ώρες.

Eau de cologne: Αποτελείται από 4-8% αρωματικά έλαια και νερό ενώ διαρκεί περίπου για 2 ώρες. Ενδείκνυται κυρίως για το σώμα.

Eau de toilette: Αποτελείται από 2-5% αρωματικά έλαια και το μεγαλύτερο ποσοστό είναι νερό. Διαρκεί 2-4 ώρες.

RELATED POSTS