Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Ακριβώς όπως η αναζήτηση του πιο παραμυθένιου νυφικού, έτσι και η επιλογή του σωστού χρώματος για το bridal manicure είναι προσωπική υπόθεση. Η απόχρωση που θα επιλέξετε, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το στιλ σας, το θέμα του γάμου σας, το bridal dress και, φυσικά, το δαχτυλίδι αρραβώνων. Ανάλογα με το σχήμα του (οβάλ, στρογυλλό, τετράγωνο κ.ά.) θα διαπιστώσετε ότι μια συγκεκριμένη απόχρωση βερνικιού μπορεί να κάνει το δαχτυλίδι σας να λάμψει.

Φωτογραφία από Constantin Panagopoulos (Unsplash)

Cushion cut

Αν ο σύντροφός σας ήταν αρκετά έξυπνος για να επιλέξει αυτό το σχήμα για εσάς (τετράγωνο με στρογυλλεμένες γωνίες), θα πρέπει να επιλέξετε ένα εξίσου διαχρονικό χρώμα για τα νύχια σας, όπως ένα κλασικό nude ή ένα απαλό ροζ.

Φωτογραφία από Sabrianna (Unsplash)

Round and round…

Αυτό το παραδοσιακό στιλ μονόπετρου μπορεί να σας δώσει άπειρες επιλογές για το μανικιούρ σας. Αν είστε κλασικός τύπος, προτιμήστε ένα ημιδιαφανές μοβ, που είναι ρομαντικό και εκλεπτυσμένο. Αν πάλι θέλετε να πρωτοτυπήσετε, δοκιμάστε ένα πιο τολμηρό χρώμα όπως το βαθύ κόκκινο.

Φωτογραφία από Sabrianna (Unsplash)

Oval shape

Το εντυπωσιακό με αυτό το διαμάντι είναι ότι δείχνει μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Δοκιμάστε να δώσετε οβάλ σχήμα στα νύχια σας για να συμπληρώσετε το κόψιμο του δαχτυλιδιού και να επιμηκύνετε τα δάχτυλά σας. Όσο για το χρώμα; Μια κρεμ επιλογή είναι μια εκπληκτική ιδέα!

Φωτογραφία από Jenna Day (Unsplash)

Pear shape

Αυτό το όμορφο και κομψό σχήμα είναι εντυπωσιακό από μόνο του, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν καλό να προτιμήσετε ένα πιο συγκρατημένο σχέδιο και χρώμα νυχιών, όπως ένα παστέλ ροζ ή μπεζ. Για το σχήμα των νυχιών σας, ζητήστε από την τεχνίτρια που θα σας αναλάβει να τα λιμάρει σε σχήμα αμυγδάλου που είναι γνωστό ότι λεπταίνει και επιμηκύνει τα δάχτυλα.

Φωτογραφία από Sabrianna (Unsplash)

Princess style

Αυτό το στιλ μονόπετρου είναι αριστοκρατικό και διαχρονικό. Αν τα νύχια σας είναι μακριά και καλά περιποιημένα, δεν μπορείτε να μην επιλέξετε ένα έντονο, κλασικό κόκκινο. Θα δείξει υπέροχο σε συνδυασμό με το ολόλευκο νυφικό σας και ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.

Φωτογραφία από Sabrianna (Unsplash)