Αν ρωτήσουμε τις νύφες που έχουν εμπιστευτεί την Εύη Πατσιατζή για τον γάμο τους, τι δεν θα άλλαζαν με τίποτα από εκείνη την ημέρα, όλες θα απαντήσουν με απόλυτη βεβαιότητα το bridal hairstyle τους. Κι αυτό γιατί η έμπειρη hair expert μπορεί από το πρώτο ραντεβού να αναγνωρίσει το στιλ κάθε bride-to-be και να της χαρίσει ένα νυφικό χτένισμα που θα απογειώσει το bridal look της και θα την κάνει να αισθανθεί μοναδική.

Το τέλειο bridal hairstyle υπάρχει και έχει την υπογραφή της!

Είτε επιλέξετε ένα ρομαντικό σινιόν που θα σας κάνει να μοιάζετε με νεράιδα του παραμυθιού, είτε προτιμάτε ανάλαφρα waves σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο half updo, ή θέλετε να αναδείξετε το boho νυφικό σας με ένα χτένισμα της ίδιας φιλοσοφίας, η Εύη Πατσιατζή είναι έτοιμη να ανταποκριθεί με επιτυχία σε ό,τι έχετε ονειρευτεί για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

Photo credits: Sotiris Tsakanikas

Ακόμα όμως κι αν ανήκετε στην κατηγορία των αναποφάσιστων brides-to-be που δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους, η Εύη -χάρη στην πολυετή πείρα της- μπορεί να καταλάβει ποιο χτένισμα ταιριάζει στο ύφος του νυφικού και στο σχήμα του προσώπου σας, να αναδείξει τα δυνατά σημεία σας, να καμουφλάρει εκείνα που δεν επιθυμείτε να τονίσετε και στο τέλος να σας προτείνει ένα bridal hairstyle που σίγουρα θα λατρέψετε.

Photo credits: George Kossieris
Photo credits: Vasilis Kouroupis

Απλώς αφεθείτε στα μαγικά χέρια της…

Άψογη επαγγελματίας, ευέλικτη (έχει αλλάξει τελευταία στιγμή το hairstyle της νύφης εξαιτίας της έντονης υγρασίας και το αποτέλεσμα ήταν απλά συγκλονιστικό!), πάντα δίπλα στις brides-to-be για να τις απαλλάξει από το άγχος με τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία της. Η Εύη Πατσιατζή ξεχωρίζει όχι μόνο για τα ασύγκριτης διάρκειας χτενίσματά της, αλλά και για τη σχέση που δημιούργει με τις νύφες της, οι οποίες το επόμενο πρωί τη «βομβαρδίζουν» με μηνύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης που έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εκείνη!

 

RELATED POSTS