Ένας από τους λόγους που στο Yes I Do αγαπάμε την Εύη Πατσιατζή είναι επειδή, εκτός από τα υπέροχα νυφικά χτενίσματα με την ασύγκριτη διάρκεια που δημιουργεί, έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει τις νύφες να την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Έτσι έγινε και με την Έλενα… Ζήτησε απλώς ένα εντυπωσιακό updo, άφησε τα υπόλοιπα στην Εύη και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Η bridal hair expert που λατρεύουν οι νύφες, μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το κομψό hair look της Έλενας, ενώ αποκαλύπτει σε ποιες brides-to-be ταιριάζει περισσότερο.

«Η Έλενα με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή! Ήθελε εξαρχής να κάνει ένα πιάσιμο και με άφησε ελεύθερη να δημιουργήσω. Εμπνεύστηκα λοιπόν από την ομορφιά της και θέλησα να κάνω κάτι ιδιαίτερο ώστε να τονιστεί η ανοιχτή πλάτη του νυφικού. Δημιούργησα ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα, σικάτο, που αναδείκνυε τη θηλυκότητα και την αρχοντιά της. Ήταν εμπνευσμένο εκείνη τη στιγμή με βάση την κοπέλα που είχα απέναντί μου αλλά και το νυφικό της».

Υπέρμαχος των χαλαρών hairstyles, η Εύη Πατσιατζή αποκάλυψε στο Yes I Do ότι το συγκεκριμένο updo που δημιούργησε για την Έλενα ήταν από τα αγαπημένα της. Σε ποιες brides-to-be όμως ταιριάζει περισσότερο;

«Αν και αγαπώ τα μαλλιά στις νύφες να είναι κάτω, πάντα κοιτάω τι ταιριάζει στην κάθε κοπέλα. Υπάρχουν νύφες που προτιμούν το πιάσιμο επειδή ζεσταίνονται και θέλουν να είναι άνετες την ημέρα του γάμου τους. Πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο δεν μπορώ να επέμβω, οπότε φροντίζω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να φέρνω το πιάσιμο στις ανάγκες του κάθε προσώπου, καθώς δεν ταιριάζουν όλα τα πιασίματα σε όλες τις νύφες. Κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, έχει διαφορετικές γωνίες, οπότε και κάθε χτένισμά μου είναι μοναδικό. Προτείνω τα updos σε νύφες με οβάλ σχήμα προσώπου, οι οποίες έχουν επιλέξει off shoulder νυφικό ή με ψηλή λαιμόκοψη, ώστε να δείχνει πιο όμορφο το ντεκολτέ τους, ενώ όσες έχουν έντονα χαρακτηριστικά προσώπου είναι καλύτερο να αφήσουν κάτω τα μαλλιά τους».

3 bridal hairstyle tips από την Εύη Πατσιατζή

  • Ένα χρόνο πριν από τον γάμο και ανά διάστημα 2-3 μηνών, καλό είναι οι brides-to-be να κόβουν τα μαλλιά τους, ώστε να δείχνει πιο όμορφο το bridal hairstyle που θα επιλέξουν.
  • Να επιλέγουν επαγγελματίες για τη βαφή των μαλλιών τους.
  • Να φροντίζουν τα μαλλιά τους στο σπίτι με μάσκες για ενυδάτωση, ώστε να μην φαίνονται ταλαιπωρημένα την ημέρα του γάμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Photo credits: Vesi & Yiannis Simopoulos Photography

RELATED POSTS