Σήμερα στο beauty μικροσκόπιο βάζουμε το bridal χτένισμα σε συνδυασμό με τα ίσια μαλλιά! Τα ίσια μαλλιά, που όσες τα έχουμε μας δυσκολεύουν (ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε) ή μας μπερδεύουν όσον αφορά την τελική απόφαση του styling. Το Yes I Do αναλαμβάνει δράση και σας προτείνει να αγαπήσετε τα φυσικά ίσια μαλλιά σας και να τα αναδείξετε την ημέρα του γάμου σας. Μπορείτε!

Ακολουθούν hairstyles ιδανικά (και πανεύκολα) για ίσια μαλλιά! 

Sleek vibes

Τα ίσια μαλλιά είναι ιδανικά – και μεταξύ μας το τέλειο ”εργαλείο” για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό sleek χτένισμα. Φτιάξτε μια χωρίστρα στο πλάι και με ένα ειδικό προϊόν styling για sleek αποτέλεσμα και με μια λεπτή χτένα, χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά και προσεχτικά. Αφού πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ψεκάστε τα μαλλιά σας λίγο λακ.

It’s BOW time!

Υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από έναν oversized φιόγκο; Αν θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών ταιριάζει με το στιλ του νυφικού σας, τότε τολμήστε το! Είναι cute, κομψό και θα μεταμορφώσει τα ΄ίσια μαλλιά σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Φτιάξτε μια χαμηλή αλογοουρά, διαλέξτε τον αγαπημένο σας φιόγκο και πειραματιστείτε!

Up forever

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου δημιουργώντας το πιο chic updo. Πείτε ”Yes I Do” στον ψηλό κότσο και στις αφέλειες που θα χαρίσουν στο bridal χτένισμα πριγκιπικά vibes και αριστοκρατικά στοιχεία.

Round & Round

Όχι δεν είναι μια ακόμα πλεξίδα αλλά μια πανεύκολη τεχνική που μπορείτε να πετύχετε μέσα σε 5 λεπτά. Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας και φτιάξτε μια χαμηλή αλογoουρά. Χωρίστε την σε 2 τούφες και γυρίστε γύρω – γύρω μέχρι να φτάσετε στις άκρες των μαλλιών σας. Στερεώστε με ”κρυφά” τσιμπιδάκια και ”κλειδώστε” το αποτέλεσμα με λίγο λακ. Τόσο απλό, τόσο όμορφο!

Half matters!

Αυτή τη φορά δεν θα επικεντρωθούμε στον υπέροχο φιόγκο αλλά στο χτένισμα. Πιάσε μισά – μισά τα μαλλιά σου και επίλεξε ένα statement αξεσουάρ που θα κλέψει την παράσταση ακόμα και από την εντυπωσιακή πλάτη του νυφικού σου.

Ποιά η γνώμη σας; 1, 2, 3, 4, 5 ή 6;

Φωτογραφίες: Instagram @inbeautmag