Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Η εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι νύφες που την επιλέγουν για τη μεγάλη ημέρα τους είναι η πιο σπουδαία ανταμοιβή για την Εύη Πατσιατζή, το κίνητρό της για να μπορεί να δημιουργεί και να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Πέντε πανέμορφες real brides, πέντε διαφορετικά χτενίσματα με την υπογραφή της αγαπημένης μας bridal hair expert, έρχονται να δώσουν την απόλυτη έμπνευση στις νύφες του 2022.

Credits: Giannis Kontos Photography

A touch of elegance

«Η Εύη είχε αποφασίσει να αφήσει κάτω τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα wavy look, αλλά επειδή ο γάμος έγινε στη Σίφνο και εκείνη την ημέρα είχε πολύ αέρα, αλλάξαμε γνώμη την τελευταία στιγμή και τα πιάσαμε», λέει στο Yes I Do η Εύη Πατσιατζή που επιμελήθηκε τον νεανικό και συγχρόνως elegant κότσο της νύφης. Extra tip: Ο συγκεκριμένος κότσος κατεβαίνει πολύ χαμηλά στον σβέρκο και «γράφει» πολύ όμορφα στον φωτογραφικό φακό, καθώς μπορεί να αποτυπωθεί εξίσου καλά από όλες τις οπτικές γωνίες.

Credits: Giannis Kontos Photography

Catch the wave

Η Σταυρούλα επέλεξε κυματιστά, ανάλαφρα μαλλιά για την ημέρα του γάμου της, ενώ το υπέροχο hair look της ολοκληρώθηκε με την προσθήκη ενός περίτεχνου headpiece. Η Εύη Πατσιατζή αποκαλύπτει στο Yes I Do ότι η φράντζα που πέφτει χαμηλά στο πρόσωπο, το κολακεύει ιδιαιτέρως.

More volume, please!

Η Έλενα αφέθηκε στα χέρια της Εύης, η οποία δημιούργησε για εκείνη το πιο νεραϊδένιο και ανάλαφρο χτένισμα. Χωρίστρα στη μέση, κρυφοί όγκοι και φυσικά λουλούδια συνέθεσαν το εντυπωσιακό μωσαϊκό αυτού του μοναδικού χτενίσματος.

Fairytales do come true!

«Η Κατερίνα μοιάζει να ξεπήδησε από τις σελίδες παραμυθιού», μας λέει η Εύη Πατσιατζή. Ένα παραμυθένιο χτένισμα, το οποίο σε συνδυασμό με τη φράντζα και τα ανάλαφρα τουφάκια που πέφτουν στο πρόσωπο, δίνει τη θηλυκότητα και την ανεμελιά του νεαρού κοριτσιού.

Ponytail with a twist

Η Νατάσα ήξερε από την αρχή τι χτένισμα ήθελε να κάνει για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της. Πρόκειται για μια περίτεχνη αλογοουρά, έξω από τα συνηθισμένα, η οποία όμως παραμένει εξίσου θηλυκή και sexy.

Credits: Evelina Broumer Photography

Yes I Do Note: Η bridal hair expert Εύη Πατσιατζή δημιουργεί φυσικά, ανάλαφρα hair looks, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα ότι σε κάθε τύπο, απόχρωση και ποιότητα μαλλιών, το χτένισμα αλλάζει και γίνεται μοναδικό για την κάθε bride-to-be.

Must Read:

Εύη Πατσιατζή: Συνέντευξη με την bridal hair expert που λατρεύουν όλες οι νύφες
Μάθαμε τα πάντα για υπέροχα νυφικά μαλλιά από την hairstylist Εύη Πατσιατζή
Εύη Πατσιατζή: Η hairstylist που εμπιστεύονται τυφλά οι μέλλουσες νύφες

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!