Έχει επιμεληθεί το hairstyle πολλών brides-to-be και έχει νιώσει την ευτυχία και το καρδιοχτύπι τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τώρα ήρθε η στιγμή για την Εύη Πατσιατζή να βιώσει αυτά τα μοναδικά συναισθήματα όχι μόνο ως bridal hair expert αλλά και ως μαμά!

Η Έλενα και ο Σταύρος παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο γεμίζοντας χαμόγελα τις οικογένειές τους. Η χαρά της μαμάς Εύης ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ανέλαβε η ίδια να χτενίσει την κόρη της στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

«Το νυφικό ήταν εκείνο που μας οδήγησε στο συγκεκριμένο χτένισμα. Ένα ρομαντικό, boho νυφικό με μακριά μανίκια, υπέροχο ντεκολτέ και εντυπωσιακή πλάτη» εξομολογήθηκε η Εύη Πατσιατζή στο Yes I Do. «Αποφασίσαμε λοιπόν για το μυστήριο να μαζέψουμε τα μαλλιά της ψηλά, σε ένα girly high bun που αναδεικνύει την ανεμελιά, τη φρεσκάδα και την αθωότητα κάθε νύφης, ενώ για το party επιλέξαμε ένα ρομαντικό ponytail στο ίδιο κοριτσίστικο ύφος. Δεν θέλαμε να κάνουμε πιο περίτεχνα hairstyles που θα επισκίαζαν το νυφικό. Η Έλενα είναι ένα απλό κορίτσι και μου έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως όλες οι νύφες μου και τις ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Winter brides, attention please!

Οι sleek αλογοουρές και τα updos πρωταγωνιστούν τον χειμώνα, χωρίς ωστόσο τα Hollywood waves να χάνουν τη δυναμική τους. Τα ανάλαφρα μαλλιά επιλέγονται σταθερά από τις νύφες, όμως τελευταία παρατηρούμε μια έντονη προτίμηση στα πιο «στημένα» hairstyles. Ο γενικός κανόνας, σύμφωνα με την Εύη Πατσιατζή, είναι πως όταν έχουμε ένα περίτεχνο νυφικό, προσέχουμε ώστε τα μαλλιά να είναι πιο «ήσυχα» και το αντίστροφο.

WEDDING CREDITS
Photography: George Katsaros
Bridal dress: Galia Lahav | b boutique
MUA: Savvina Skepetari
Hairstylist: Evi Patsiatzi

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS