Μπορεί η άνοιξη να άργησε λίγο, αλλά μπήκε για τα καλά και μας έχει παρασύρει στους ρυθμούς της! Έχουμε ήδη αλλάξει το ντύσιμό μας, τις συνήθειές μας, τη διατροφή μας, την καθημερινότητά μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως να προσαρμόσουμε αναλόγως και το μακιγιάζ μας, ειδικά οι μέλλουσες νύφες!

pompon maios 2

Ξεκινάμε από τη βάση. Τώρα το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση από ποτέ, επομένως μπορεί να πρέπει να αλλάξετε ενυδατική κρέμα, γιατί αυτή που χρησιμοποιούσατε τον χειμώνα μπορεί να μην καλύπτει πλέον τις ανάγκες του δέρματός σας.

Αντηλιακή προστασία με χρώμα. Δεν βγαίνετε σε καμία περίπτωση από το σπίτι χωρίς να βάλετε αντηλιακό. Για να μην το ξεχνάτε αλλά και να μην καθυστερείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε τα αντηλιακά που έχουν και λίγο χρώμα.

pompon maios 3

Αποφύγετε το βαρύ μακιγιάζ. Η χρωματική παλέτα της άνοιξης θέλει όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όχι στην τερακότα, όχι στα έντονα σκούρα κραγιόν. Η διεθνείς τάσεις έδειξαν ροζ μάγουλα και ροζ απαλά χείλη, και οφείλουμε να τις ακολουθήσουμε!

Όχι στις υπερβολές. Αποφύγετε τα στρας και τις ψεύτικες βλεφαρίδες που βαραίνουν το πρόσωπο και πολλές φορές προσθέτουν χρόνια. Φροντίστε να αναδείξετε την φυσική ομορφιά σας, εφαρμόζοντας ένα ελαφρύ μακιγιάζ.

PomPon Oily Skin-34817-478-1(1)

Τώρα το ντεμακιγιάζ είναι πιο σημαντικό από το μακιγιάζ. Η γύρη, η σκόνη και η ζέστη, μπορεί σε συνδυασμό με το make up προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Γι’ αυτό μην αμελείτε σε καμία περίπτωση το σωστό ντεμακιγιάζ. Έχετε πάντα μαζί σας και οπωσδήποτε στο κομοδίνο σας τα PomPon Oily Skin, που είναι ειδικά μελετημένα για μικτά – λιπαρά δέρματα με προδιάθεση ακμής, καθώς αυτή την εποχή συνήθως όλα τα δέρματα παρουσιάζουν μια τάση προς τη λιπαρότητα. Τα PomPon Oily Skin, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με μύρο, εξασφαλίζουν πολλαπλή δράση καθαρίζοντας σε βάθος, ρυθμίζοντας την έγκριση σμήγματος και μειώνοντας τη περιττή γυαλάδα, προσφέροντας παράλληλα ήπια αντισηπτική δράση, χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα. Επενδύστε στην υγεία του δέρματός σας και μην ξεχνάτε πως το πιο όμορφο πρόσωπο είναι το υγιές!

Από την Εύα Ανυφαντή