Ανήκετε κι εσείς στις νύφες που αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους για το φθινόπωρο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού;

Πάρτε βαθιά ανάσα και σκεφτείτε τα θετικά: θα έχετε περισσότερο χρόνο να εστιάσετε στις λεπτομέρειες ή να αναθεωρήσετε για μερικές από τις αποφάσεις που έχετε ήδη πάρει.

Για παράδειγμα, η απόφαση για το νυφικό μακιγιάζ είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη, αφού τα beauty trends που ξεπηδούν από τις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας είναι τόσα πολλά που δε θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε!

Με αφορμή την επίδειξη που έλαβε χώρα στο Long Museum West Bund, στη Σανγκάη της Κίνας, για τη φθινοπωρινή συλλογή Dior 2021, ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ του γαλλικού οίκου, Peter Philips, δημιούργησε ένα μακιγιάζ με έντονο eyeliner κάτω από τα μάτια για να αναδείξει τις υπέροχες δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri.

DIOR FOREVER/  DIOR FOREVER SKIN CORRECT (5 COULEURS COUTURE 649 Nude Dress) – DIORSHOW ON STAGE LINER 091 Matte Black – ROUGE DIOR SATIN BALM 000 Diornatural – ROUGE DIOR 434 Satin Promenade.

Ας εμπνευστούμε!

Focus on eyes

Ο Peter Philips έδωσε έμφαση στο βλέμμα με έντονο eyeliner. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα μπεζ απόχρωση από τη 5 Couleurs Couture 649 Nude Dress για να φωτίσει απαλά το βλέφαρο. Στη συνέχεια με το Diorshow On Stage Liner 091 Matte Black σχημάτισε μια πυκνή, οριζόντια μαύρη γραμμή κάτω από το μάτι επεκτείνοντάς τη έως την εσωτερική γωνία του ματιού. Γέμισε την υγρή γραμμή του ματιού με το Diorshow 24H Stylo 091Matte Black. Τελική πινελιά του αποτελέσματος αποτέλεσε το σχήμα των φρυδιών με το Diorshow Brow Styler για να πλαισιώσει φυσικά τα μάτια.

To Diorshow On Stage Liner 091 Matte Black ​​​​​​, θα δώσει την ένταση που επιθυμείτε!

Brilliant skin

Μια τέλεια, φωτεινή επιδερμίδα, προετοιμάστηκε με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture Totale, συμπεριλαμβανομένου του νέου Capture Totale Super Potent Eye Serum, το οποίο ο Peter Philips εφάρμοσε στην περιοχή των ματιών και ακολουθήθηκε από το primer Dior Forever Skin Veil SPF20 που καμουφλάρει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Στη συνέχεια εφάρμοσε το Dior Forever σε ματ αποτέλεσμα, που χαρίζει κάλυψη και διαφάνεια. Για τις διορθώσεις  χρησιμοποίησε το Dior Forever Skin Correct και συνέχισε με μια μικρή δόση Diorskin Mineral Nude Matte. Ολοκλήρωσε την επιδερμίδα σταθεροποιώντας  το μακιγιάζ με το Dior Forever Perfect Fix.

Το primer Dior Forever Skin Veil SPF20 είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να καμουφλάρετε τυχόν ατέλειες.

Juicy lips

«Τα χείλη ήταν πολύ φυσικά, ενυδατώθηκαν μόνο με το Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural και όπου χρειάστηκε, πρόσθεσα μια πινελιά χρώματος με το Rouge Dior 434 Satin Promenade», αναφέρει ο Peter Philips.

ROUGE DIOR SATIN BALM.

You nailed it!

Τα νύχια ήταν φυσικά με Dior Vernis 108 Muguet.

Yes I Do συμβουλή: Συζητήστε με τον makeup artist σας, πώς θα ενσωματώσετε τα beauty trends του οίκου Dior στο νυφικό μακιγιάζ σας, ώστε να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.