Πολλές φορές ακούμε τη φράση «όσα μαθαίνεις ταξιδεύοντας δεν τα διδάσκουν ούτε στα καλύτερα Πανεπιστήμια». Και είναι αλήθεια, πως η εμπειρία, η κοινωνική γνώση και τα ερεθίσματα που αποκτά κανείς ταξιδεύοντας είναι τόσα πολλά, έντονα και πολύτιμα που δύσκολα μπορεί να τα αποκτήσει αλλιώς. Το θέμα είναι βέβαια, πώς μεταφράζονται τα ερεθίσματα αυτά και με ποιο τρόπο μπορούν να γίνουν ενεργά.

Η νυφική συλλογή της Rue de Seine αποτελεί μια καλή απάντηση, μιας και η σχεδιάστρια, εμπνεύστηκε τη συλλογή από τον ομώνυμο και διάσημο όσο κανείς άλλος, Παριζιάνικο δρόμο της καλλιτεχνικής συνοικίας Saint-Germain-des-Prés. Αφού λοιπόν επισκέφτηκε το Παρίσι, γοητεύτηκε όπως όλοι, έζησε, εργάστηκε, πραγματοποίησε τον γάμο της στη συγκεκριμένη γειτονιά, γύρισε πίσω στη Νέα Ζηλανδία και δημιούργησε το label Rue de Seine, αποτίοντας φόρο τιμής στον δρόμο και την πόλη που την ενέπνευσε.

Εμείς περιηγηθήκαμε στον μαγικό κόσμο της Rue de Seine bridal collection, καταλήξαμε (με μεγάλη δυσκολία) στο δικό μας top 10, και σας παραθέτουμε αέρινα νυφικά που συμπυκνώνουν με μοναδικό τρόπο το μποέμ καλλιτεχνικό και ρομαντικό ύφος της Rue de Seine, και βέβαια πάντα με γαλλική φινέτσα.Ρίξτε μια ματιά και κάντε υπομονή μέχρι το label να είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

yes i do rue de seine 1

yes i do rue de seine 2

yes i do rue de seine 3

yes i do rue de seine 4

yes i do rue de seine 5

yes i do rue de seine 6

yes i do rue de seine 7

yes i do rue de seine 8

yes i do rue de seine 9

yes i do rue de seine 10

Δες παρακάτω περισσότερα!

Site: ruedeseine.com

Facebook: RueDeSeine

Instagram: @ruedeseinebridal

Από την Εύα Ανυφαντή