Για τις νύφες που θέλουν να είναι παραδοσιακές και μοντέρνες ταυτόχρονα!

Την στιγμή που ο παπάς λέει στον γαμπρό «you may kiss the bride», ο γαμπρός σηκώνει το πέπλο από το πρόσωπο της νύφης και την φιλάει, την έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητες φορές στον αμερικάνικο κινηματογράφο, και την έχουμε παίξει μικρές με τις φίλες μας άλλες τόσες! Γιατί το άλλοτε σύμβολο της αγνότητας της νύφης, αποτελεί το απόλυτο νυφικό αξεσουάρ και σήμα κατατεθέν μιας νύφης. Εμείς βρήκαμε επτά τύπους «εναλλακτικών πέπλων» για όλες εσάς που θέλετε να είστε παραδοσιακές και μοντέρνες ταυτόχρονα.

Fascinator: Μπορεί σαν όρος να σας είναι άγνωστος, αλλά το έχετε δει σε όσες ταινίες έχουν πλάνα από τον ιππόδρομο στην Αγγλία. Το φοράνε όλες οι κυρίες! Μοιάζει με μικρό καπελάκι που τοποθετείται στο πλάι, πάντα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

veil fascinator 1

Headband: Πρόκειται για τις περίτεχνες, συνήθως vintage κορδέλες που έχουν γίνει πάλι τάση τα τελευταία χρόνια. Και ευτυχώς, γιατί το αποτέλεσμα είναι τόσο ρομαντικό και chic.

veil headband 2

Παραδοσιακό πέπλο: Δεν χρειάζεται συστάσεις. Υπάρχει σε άπειρες εκδοχές, από απλό τούλι μέχρι κεντημένο με πολύτιμες πέτρες και είναι το απόλυτο νυφικό αξεσουάρ.

veil classic 3

«Μαντήλα»: Πέφτει στο κεφάλι όπως οι παραδοσιακές μαντήλες που φορούσαν παλιά οι γυναίκες κυρίως στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

veil traditional mantila 4

“Bird cage”: Μοιάζει με την πρώτη κατηγορία. Η διαφορά είναι πως έχει τούλι ή αντίστοιχο διαφανές ύφασμα που καλύπτει την περιοχή των ματιών, ή μπορεί να φτάνει και μέχρι το σαγόνι.

veil birdcage 5

“Flat crown”: Ακριβώς αυτό! Ένα κόσμημα κεφαλής, κάτι σαν εναλλακτικό στέμμα.

veil flat crown 6

Turban: Σαν φουλάρι δεμένο στο κεφάλι που ανάλογα με το δέσιμο παραπέμπει και σε διαφορετική δεκαετία!

veil turban 7

Πηγή: bridetobe.com.au

Photo credits: Pinterest

Από την Εύα Ανυφαντή