Οι βέρες του γάμου, αν και για πολλούς θεωρούνται μια εύκολη απόφαση, αποτελούν μια από τις σημαντικότερες κοινές επιλογές του ζευγαριού. Και αυτό γιατί είναι αυτές που θα τους συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή τους και θα τους υπενθυμίζουν το βαθύ δεσμό και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο. Οι Πριγκιπώ βάζοντας πάνω από όλα τις επιθυμίες και το γούστο κάθε ζευγαριού δημιουργούν τα πιο πριγκιπικά κοσμήματα που ξεχωρίζουν για το “χαρακτήρα” τους.

Μinimal, γεωμετρικές και chic βέρες γοητεύουν ακόμα και τους αυστηρότερους κριτές τους. Όπως και οι ίδιες οι δημιουργοί του Πριγκιπώ, Καλομοίρα και Κέλλυ, υποστηρίζουν η bridal collection τους δημιουργήθηκε από τη μεγάλη ζήτηση των κοσμημάτων τους. Τα μοναδικά σχέδια Πριγκιπώ αναζήτησαν τη φόρμα τους σε δαχτυλίδια που φοριούνται μια ολόκληρη ζωή και αντιπροσωπεύουν τον δεσμό αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τη συλλογή και η επιλογή είναι απλά δική σας!

Yes I Do Tips για να επιλέξετε πιο εύκολα τις βέρες των ονείρων σας

1. Κάντε έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο ώστε να έχετε μια εικόνα στο μυαλό σας.

2. Μη σταματήσετε να δοκιμάζετε βέρες μέχρι να βρείτε αυτή που “φωνάζει” το όνομά σας.

3. Σε περίπτωση που δεν έχετε το ίδιο γούστο με το σύντροφό σας μη συμβιβαστείτε αλλά επιλέξτε βέρες που να ταιριάζουν οπτικά χωρίς να είναι ίδιες.

4. Μην ξεχνάτε πως η βέρα θα είναι στο χέρι σας για πάντα. Γι’αυτό το σχήμα και το ύφος πρέπει να ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας.

5. Επιλέξτε χρυσές βέρες που θα σταθούν στο χρόνο. Οι Πριγκιπώ χρησιμοποιούν υλικά από χρυσό 14Κ & 18Κ σε όλα τα χρώματα του χρυσού.

6. Ορίστε το προβλεπόμενο budget! Κατ’αυτό τον τρόπο γίνεται πιο εύκολη η τελική επιλογή και δεν σπαταλάτε χρόνο σε αγορές που δεν θέλετε να κάνετε.

Διαβάστε επίσης:

«L» by Πριγκιπώ Έτσι σε Πριγκιπώ!

“L” by Πριγκιπώ, “L” όπως Λευκό

Yes I Do Catwalk by Pandora: ένα bridal παραμύθι!