You are here

"L" by Πριγκιπώ, "L" όπως Λευκό

Μπήκαμε στο πριγκιπωεργαστήρι τους, “κλέψαμε” λίγη από τη μαγική τους αύρα και είδαμε από κοντά τη νέα σειρά από παραμυθένια στέφανα και βέρες,  που μας έκαναν να πούμε αμέσως Yes I Do!

Yes I do press 2 Prigkipw 6

Photos by Δημήτρης Καραμπέτσος

Make up by Gina Andriopoulou & Savvina Skepetari

Hair by Niko & Niko | hair stylists

Location: Marathon Beach Resort

Κέλλυ και Καλομοίρα ή Καλομοίρα και Κέλλυ...

Ποια θα μπει πρώτη και ποια δεύτερη δεν έχει διαφορά, γιατί στην ουσία πρόκειται για το τέλειο δίδυμο δημιουργικότητας πίσω από ένα από τα πιο λατρεμένα brands των τελευταίων 5 ετών, τις αγαπημένες μας «πριγκιπώ».

Η Καλομοίρα είναι το ανήσυχο πνεύμα, γεμάτη δημιουργία και όνειρα.

Η Κέλλυ πάλι είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου. Πετυχαίνει τα πάντα με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Εν ολίγοις η μία συμπληρώνει απόλυτα την άλλη και έτσι και οι δυο μαζί γεύονται την επιτυχία του brand τους.

Τις πριγκιπω-κορωνίτσες όλες τις ξέρετε, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι φέτος οι Πριγκιπώ πάνε ένα βήμα παραπέρα καθώς μπαίνουν δυναμικά στον τομέα του γάμου με την σειρά “l by Πριγκιπώ” που δημιουργήθηκε σταδιακά χωρίς, όπως μας λένε, να ήταν στα αρχικά σχέδια τους.

Yes I do press 2 Prigkipw 2

«Ξεκίνησε από την επιθυμία γνωστών και φίλων που αποφάσισαν να παντρευτούν επιλέγοντας βέρες και στέφανα από εμάς. Έτσι σιγά σιγά αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε και με καινούργια σχέδια, που μας έφεραν σήμερα μπροστά σε μία ολοκληρωμένη καινούρια σειρά! Πώς προέκυψε το ΄l ΄; Από το ΄λευκό΄, ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο γάμο αλλά συγχρόνως προσδίδει ηρεμία & ρομαντισμό!», μας εξηγούν.

Τα υλικά...

Στην αρχή φοβόμασταν να αγγίξουμε το μέταλλο, πόσο μάλλον να ασχοληθούμε με ένα μέταλλο τόσο ευγενές όσο ο χρυσός. Όμως, όπως τα υλικά και οι τεχνικές μάς δίνουν έμπνευση, έτσι έγινε και με τους φίλους μας που ολοένα και ξεκινούσαν να παντρεύονται. Πήραμε έμπνευσή από εκείνους και ξεκινήσαμε να δημιουργούμε! Μας εμπνέει πολύ, η δυνατότητά μας να προσθέτουμε κι εμείς ένα κομματάκι στην ευτυχία του ζευγαριού.

Για τις βέρες λοιπόν, προτείνουμε χρυσό σε όλα τα χρώματα:  λευκόχρυσο, κίτρινο & ροζ-χρυσό. Όσο για τα στέφανα χρησιμοποιούμε ασήμι 925 και ορείχαλκο επιμεταλλωμένο.

Τα σχέδια...

Όλα γίνονται κατόπιν ραντεβού, γιατί σε κάθε γάμο είναι διαφορετικό το ύφος και το στυλ που ζητάει το κάθε ζευγάρι. Εμείς έχουμε κάποια δείγματα αλλά από εκεί και πέρα σκοπός μας είναι να ενσωματώσουμε το προσωπικό γούστο του καθενός έτσι ώστε αυτό που θα φτιάξουμε να το κάνουν δικό τους. Να το δουν και να χαμογελάσουν! Να δουν κάτι ακόμα καλύτερο από αυτό που είχαν φανταστεί!

Yes I do press 2 Prigkipw 5

Πότε να κλείσω ραντεβού...

Καλό είναι το ραντεβού να γίνει έναν έως δύο μήνες πριν τον γάμο, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για όλους. Και για το ζευγάρι να αποφασίσει το σχέδιο που θέλει και για εμάς να το σχεδιάσουμε και να το δημιουργήσουμε!

Fun Fact: Και όμως ενώ συνήθως έρχεται η νύφη για το ραντεβού,  την τελική απόφαση (πιστέψτε το ή όχι) την παίρνει ο γαμπρός!

 Τον δικό σας γάμο πώς τον έχετε φανταστεί;

Δεν έχουμε φανταστεί τον δικό μας γάμο η κάθε μια, αλλά σίγουρα είμαστε σε επιφυλακή για να οργανώσουμε έναν τέλειο γάμο για τον πρώτο της Πριγκιπώ-ομάδας!

Yes I do press 2 Prigkipw 3

Βέρες και στέφανα  l by Πριγκιπώ

Κάθε τομέας είναι ξεχωριστός και θέλει αφοσίωση ώστε να έχουμε απεριόριστη δημιουργικότητα και καλό αποτέλεσμα, έτσι ξεκινήσαμε με τις βέρες και τα στέφανα αλλά για το μέλλον κανείς δεν ξέρει! :)

3 tips:

Tι να προσέξουν οι υποψήφιοι μελλόνυμφοι  που αναζητούν βέρες / στέφανα και τι να αποφύγουν...

  1. Πρώτα από όλα να διαλέξουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει και τους εκφράζει
  2. Να προσέξουν τα νούμερα για τα δαχτυλίδια (!!!)
  3. Να μην αγχώνονται
  4.  

  • Σίγουρα να μην περιμένουν την τελειότητα του εργοστασίου αλλά την μοναδικότητα του χειροποίητου.
  • Ειδικά στο πριγκιπω-εργαστήρι, τίποτα δεν βγαίνει ίδιο με το άλλο, γιατί η παραγωγή γίνεται στο χέρι. Πάντα το ιδιαίτερο και το μοναδικό είναι ο στόχος!
  • Επίσης, προσοχή στις βέρες καθώς είναι ένα δαχτυλίδι το οποίο φοριέται για μια ζωή! Δεν υπάρχει λόγος για βιαστικές αποφάσεις.
  •  

 Yes I do press 2 Prigkipw 4

Λίγα λόγια για τη συλλογή:

Έχει στοιχεία ρομαντισμού, αλλά είναι όπως κάθε κόσμημά μας, απλή, διακριτική και συνδυάζεται με όλα, κάτι που είναι απαραίτητο ειδικά για τις βέρες που γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του χεριού του ζευγαριού!

 Υes I do info:

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, η Κέλλυ και η Καλομοίρα είναι κάτι παραπάνω από έμπειρες στο να καταφέρουν να καταλάβουν τι έχετε στο μυαλό σας και από ιδέα να το περάσουν στο χαρτί, να το δουλέψουν σε μέταλλο και να σας το παραδώσουν. Αξιοσημείωτος είναι ο επαγγελματισμός των κοριτσιών που θα ικανοποιήσει ακόμη και το πιο αγχωμένο μελλόνυμφο ζευγάρι.

 Site: https://www.etsy.com/shop/Prigkipo

FB: https://www.facebook.com/Prigkipw

σμαλτάκια

νταντελα

Tuanui1

Tijana

greg&sof

Θα τις βρείτε καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 στο πριγκιπωεργαστήρι τους που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 34 στο κέντρο της Αθήνας. (2130253687)

New Picture (1)

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στο δεύτερο τεύχος του #yesidogr_freepress το οποίο και θα βρείτε εδώ !

Από την Νεφέλη Βιτζηλαίου

Tags