Η Αναστασία, εκπροσωπεί τον αέρα, η Άννα τη γη και ο Παναγιώτης την ισορροπία. Φαίνεται πως η οικογένεια Γλαντζή έχει βαλθεί να μας κάνει να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε και να ερωτευόμαστε! Το Lifelikes είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο fashion brand. Είναι ένα μέσο έκφρασης της ανθρώπινης μοναδικότητας και απογείωσης του ονείρου. Αρκεί μια φορά να δει κανείς τις δημιουργίες των παιδιών για να δηλώσει ταγμένος follower και φυσικά να αποφασίσει να τα εντάξει στην πιο όμορφη μέρα της ζωής του! Με όποιο τρόπο εκείνος σκεφτεί!

LifeLikes! Πώς προέκυψε το όνομα αλλά κυρίως πώς προέκυψε η ιδέα για αυτό το υπέροχο οικογενειακό success story;

Το LifeLikes ήρθε στη ζωή μας σε μια αρκετά δύσκολη οικογενειακή στιγμή και το κυρίαρχο συστατικό του, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, είναι το συναίσθημα. Το πόσο σπουδαία πράγματα μπορεί να καταφέρει μια ενωμένη οικογένεια ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια. Το LifeLikes πρακτικά έχει να κάνει με τη ζωή και τη σημασία του να κάνεις και να ασχολείσαι με αυτό που πραγματικά αγαπάς, κάθε μέρα. Όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει αγάπη και θέληση! Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πολλές ώρες και αντιμετωπίζουμε τα LifeLikes με την ίδια σοβαρότητα, ευθύνη αλλά και αυθορμητισμό, όπως την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε! Η ανταμοιβή μας είναι αφενός η αγάπη του κόσμου, που είναι πραγματικά απερίγραπτη κι αφετέρου τα χαμόγελά μας όταν φεύγουμε αργά το βράδυ για το σπίτι μας.

Θα μπω κατευθείαν σε “yes i do” πράγματα! Γιατί τα ζευγάρια τρελαίνονται να κάνουν μπομπονιέρες με την υπογραφή σας;

Υποψιαζόμαστε ότι για αυτό “φταίει” το γεγονός ότι ακούμε τι πραγματικά θέλουν όλοι όσοι αποφασίζουν να εμπιστευτούν σε εμάς μια τόσο σημαντική στιγμή, όπως ο γάμος ή η βάφιση. Δεν επιβάλουμε τη γνώμη μας, “δουλεύουμε” ομαδικά το concept και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο κοντά σε αυτό που έχουν ονειρευτεί.

Ποια σχέδια αγαπάτε περισσότερα και ποια προτείνετε για τους γάμους του 2018;

Κάθε γάμο που αναλαμβάνουμε τον αγαπάμε εξίσου, καθώς για εμάς αποτελεί μια νέα πρόκληση κάθε φορά. Δεδομένου ότι έχουμε τα δικά μας εργαστήρια και τους δικούς μας τεχνίτες, είμαστε “ελεύθεροι” να δημιουργήσουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί, πάντα φυσικά με την αισθητική LifeLikes. Προσοχή στη λεπτομέρεια δηλαδή και πολύ, μα πάρα πολύ συναίσθημα.

LifeLikes στέφανα γάμου! Έχετε προκαλέσει χαμό! Τι θα βρούμε στη συλλογή σας;

Τα στέφανα η αλήθεια είναι ότι μας αρέσουν κι εμάς πολύ. Αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει είναι η ευκολία με την οποία το ζευγάρι τελικά αποφασίζει. Επειδή και τα στέφανά μας είναι χειροποίητα, έχουμε μεγάλη ευελιξία στο σχέδιο. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί με το ζευγάρι από το πιο απλό μέχρι το πιο πολύπλοκο σχέδιο.  Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την κατηγορία είμαστε λάτρεις του “less is more” με μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Και φυσικά με τόσο συναίσθημα που βάζετε στη δουλειά σας, πώς να μην επεκταθείτε και στον τομέα της βάπτισης. Ποια σχέδιά σας αγαπούν οι μαμάδες και ποια πράγματα μπορείτε να παρέχετε στους γονείς;

Η βάπτιση δεν ήταν στα άμεσα σχεδιά μας, αλλά προέκυψε πολύ φυσικά και αβίαστα. Επειδή υπάρει η τάση τα τελευταία χρόνια αρκετά ζευγάρια να κάνουν και τη βάπτιση του παιδιού τους την ημέρα του γάμου ή την προηγούμενη, μας ζητήθηκε και φυσικά δεν αρνηθήκαμε. Οπότε η βάπτιση είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαστε εξίσου εντατικά και βγάζει προς τα έξω την παιδικότητα που έχουμε μέσα μας. Η δημιουργική μας ομάδα λατρεύει να δημιουργεί custom made concepts, να ζωγραφίζει με ακουαρέλες και να δημιουργεί σχέδια που μικροί και μεγάλοι χαμογελούν γλυκά όταν τα βλέπουν!

Τι υλικά χρησιμοποιείτε και ποια είναι τα αγαπημένα σας;

Όλα -μα όλα- τα υλικά τα αγαπάμε γιατί το κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Τούλι, δαντέλα, ξύλο, πλέξι γκλας, ορείχαλκος και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς βρίσκεται πάντα στο εργαστήριό μας!

Προσωπικά λάτρεψα το bachelorette kit που είδα στο γραφείο σας! Μπορούν οι φίλες της νύφης να παραγγείλουν κάτι tailor made για το δικό τους bachelorette;

Εννοείται! Το bachelorette το τελευταίο διάστημα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και μας αρέσει πολύ αυτό. Στα ραντεβού που κάνουμε με τις υποψήφιες νύφες για το bachelorette, στο οποίο συμμετέχουν και οι κολλητές τους, υπάρχει φοβερό brain storming. Ειδικά τα βραχιολάκια με custom made λεξούλες και σχέδια είναι από τα best-seller μας και από τα στοιχεία αυτά του bachelorette που φοράνε για πολύ καιρό τόσο η νύφη όσο και οι συμμετέχουσες!

Διαβάστε το blog των παιδιών στο www.lifelikes.gr ! Εκεί θα ενημερώνεστε για τα νέα τους, τις δικές τους προτάσεις και το πώς μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας LifeLikes! Θα βρείτε επίσης, χρήσιμες συμβουλές στιλ και φυσικά LifeLikes tales, ιστορίες για να δείτε ονειρεμένες στιγμές από γάμους και βαφτίσεις και να εμπνευστείτε και γιατί όχι να ονειρευτείτε το δικό σας τέλειο γάμο ή βάφτιση.  

Credits

Photos Γιώργος Μπουζάκης

Make up by INGLOT

Location Μεσογειακή Αυλή

MyLifeLikes

site:  www.lifelikes.gr

facebook:   @mylifelikes.gr

instagram: @mylifelikes.gr