Από τον Παναγιώτη Κούστα και την Ελισάβετ Παπαντωνίου

«Fruits de mer» -φρούτα της θάλασσας- αποκαλούν οι Γάλλοι τα οστρακοειδή που τόσο αγαπούν να απολαμβάνουν τις γιορτινές ημέρες, συνοδεία σαμπάνιας σερβιρισμένης σε κουπέ ποτήρια. Σε ένα τέτοιο γαμήλιο σκηνικό, τα κοσμήματα της KK Jewelry Lab αναλαμβάνουν ρόλους απόλυτων πρωταγωνιστών.

Aπό αριστερά και δεξιόστροφα Linear Chic Collection, δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με τσαβορίτες. Nymphs Collection, διπλό δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν, σμαράγδι και ρουμπίνι. Χέρι στα δεξιά, από αριστερά και δεξιόστροφα Ekivolos Collection, βραχιόλι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και λάπις λάζουλι. Ekivolos Collection, δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και λάπις λάζουλι. Μονόπετρο από χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Electra Collection, δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και ζαφείρι. Στο πιάτο Electra Collection, σκουλαρίκια από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και ζαφείρια. Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 18Κ με καφέ διαμάντια και φεγγαρόπετρα.Greca Collection, βραχιόλια από χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Greca Collection, δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Χέρι στα δεξιά Linear Chic Collection, δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Διπλή βέρα από ροζ χρυσό 18Κ φορεμένη μαζί με μονόπετρο από ροζ χρυσό 18Κ. Νymphs Collection, βραχιόλι από ροζ χρυσό 18Κ με μπριγιάν και ζαφείρια. Έξω από το πιάτο, από αριστερά και δεξιόστροφα Linear Chic Collection, βραχιόλι από ροζ χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 18Κ με μπριγιάν και χαλαζία. Linear Collection, βραχιόλι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Linear Chic Collection, κολιέ από ροζ χρυσό 18Κ με μπριγιάν. Linear Chic Collection, δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 18Κ με μπριγιάν.

The devil is in the detail?

Όχι απαραίτητα! Σίγουρα, ένα κομψό βραχιόλι ή κολιέ μπορεί να αποτελέσει από μόνο του το centerpiece μιας νυφικής εμφάνισης απογειώνοντάς τη, να συνδεθεί με αυτήν και να χαραχτεί για πάντα στη μνήμη της νύφης ως το «κόσμημα του γάμου» της. Παρ’ όλα αυτά, τα κοσμήματα της KK Jewelry Lab είναι τόσο μίνιμαλ και κομψά, που προσφέρονται για εντυπωσιακούς statement συνδυασμούς με head-turner αποτέλεσμα.

Δαχτυλίδι από ροζ χρυσό 18Κ με καφέ διαμάντια και φεγγαρόπετρα.

The wow factor

Καλοδουλεμένα μέταλλα, σχεδιαστικός μινιμαλισμός που ξεπερνά το όριο της υψηλής κοσμηματοποιίας αγγίζοντας το επίπεδο της τέχνης και σπάνια ορυκτά στοιχεία στην πιο εξευγενισμένη και κομψή τους μορφή δίνουν χαρακτήρα στις σύγχρονες νυφικές εμφανίσεις.

Balance Collection, σκουλαρίκια από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και νεφρίτη.Balance Collection, σκουλαρίκια από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και νεφρίτη.

Η bespoke υπηρεσία της KK Jewelry Lab σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το μονόπετρο των ονείρων σας. Αλλάζοντας το βάρος της κάθε πέτρας σε καράτια, μπορείτε να αποκτήσετε το δαχτυλίδι που συμβαδίζει με την αισθητική και το budget σας!

Credits

Photos: Δανάη Ίσαρη

Art Direction: Πέγκυ Σιμιτζή

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης…