Γνωρίζατε πως η ανθοδέσμη σας λέει πολλά για εσάς; Κι όμως! Η επιλογή που θα κάνετε στο είδος των λουλουδιών, η συμμετρία στη σύνθεση αλλά και τα χρώματα αποκαλύπτουν -στους γνώστες- πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Θέλετε να μάθετε τι συμβολίζει η δική σας ανθοδέσμη;

 

 

Τι λέει η ανθοδέσμη σας για εσάς;

Μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα: Σταθερή

Σας γοητεύει οτιδήποτε διαχρονικό. Δύσκολα αλλάζετε άποψη, ακόμα και πάνω στη μόδα, κι ας… έρχονται και φεύγουν τα trends. Προτιμάτε τις καθαρές γραμμές και τις μονόχρωμες επιλογές, όπως ένα μπουκέτο από συμμετρικά λευκά τριαντάφυλλα, που, χωρίς καμία αμφιβολία, αποτελεί μία safe επιλογή.

 

Photo by Senivpetro on Freepik

 

Μπουκέτο με πρασινάδα, ασύμμετρα μεγέθη και κορδέλες: Ελεύθερο πνεύμα

Ταιριάζετε πράγματα που φαινομενικά μοιάζουν να είναι αντίθετα και αποφεύγετε ό,τι είναι υπερβολικά τέλειο. Δεν θα απογοητευτείτε αν ξαφνικά αρχίσει να βρέχει την ώρα της τελετής, ενώ θα προτιμήσετε ο γάμος σας να πραγματοποιηθεί σε μια παραλία, και το επόμενο πρωί να σας βρει εκεί αγκαλιασμένους γύρω από μια σβησμένη φωτιά. Αν και ελεύθερο πνεύμα, αποφασίσατε να κατασταλάξετε και να μπείτε σε κάποια νόρμα, όμως και πάλι θα το κάνετε με τον δικό σας τρόπο. Όπως με αυτή την ασυνήθιστη ανθοδέσμη.

 

Photo by Julia Solonina on Unsplash

 

Ολοστρόγγυλο μπουκέτο με πολλά και διαφορετικά λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις: Δυναμική/Αποφασιστική

Από το λεξιλόγιό σας απουσιάζει η λέξη «όχι» και πάντα θέλετε -και τις περισσότερες φορές συμβαίνει- να… περνάει το δικό σας. Ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε (the more, the merrier) και τίποτα και κανείς δεν θα σας εμποδίσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα! Και η ανθοδέσμη σας θα είναι συμμετρική, σε παστέλ χρώματα, και ο γάμος σας θα είναι ο καλύτερος που έχει περάσει στη wedding ιστορία.

 

Photo by Nick Karvounis on Unsplash

 

Μπουκέτο με baby pink παιώνιες και τριαντάφυλλα: Ρομαντική

Από μικρή ονειρευόσασταν αυτήν τη στιγμή και κάθε happy end στις ταινίες κομεντί σάς συγκινούσε. Αν μπορούσατε, θα πηγαίνατε στην εκκλησία με άμαξα και θα κάνατε την τελετή του γάμου σας την ώρα που ο ουρανός «γεμίζει» με αυτές τις υπέροχες σομόν, απαλές ροζ αποχρώσεις. Είστε αθεράπευτα ρομαντική και αυτό δεν είναι κακό. Θέλετε να ζήσετε το παραμύθι και δεν μπορεί κανείς να σας κατηγορήσει γι’ αυτό.

 

Photo by Wirestock on Freepik

Μπουκέτο με σκούρες αποχρώσεις λουλουδιών και πρασινάδα: Αντισυμβατική

Θα προτιμούσατε να φορέσετε ένα σκουρόχρωμο φόρεμα αντί για νυφικό ή θα συνδυάζατε το λευκό σας φόρεμα με μαύρα αρβυλάκια. Θα καλούσατε τους πολύ κοντινούς σας φίλους, χωρίς συγγενείς και μεγάλο σόι, ενώ θα πραγματοποιούσατε τον γάμο σας, κατά προτίμηση, τον χειμώνα, που τα χρώματα είναι πιο μουντά και «κρύβουν» μια μελαγχολία που εσείς τη μεταφράζετε σε ρομαντισμό. Είστε αυτή που είστε και η ανθοδέσμη σας είναι τόσο υπέροχη και αντισυμβατική, ακριβώς όπως κι εσείς!

 

Photo by Wedding Dreamz on Unsplash

 

Εσείς ποια ανθοδέσμη θα επιλέγατε για τον γάμο σας; Άραγε, καθρεφτίζει τον χαρακτήρα σας;

 

RELATED POSTS