Το ξέρατε πως η ανθοδέσμη σας λέει πολλά για εσάς; Κι όμως! Η επιλογή που θα κάνετε στο είδος των λουλουδιών, στα χρώματα και στη σύνθεση των συμμετριών αποκαλύπτει -στους γνώστες- πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Θέλετε να μάθετε τι συμβολίζει η δική σας ανθοδέσμη;

Τι λέει η ανθοδέσμη σας για εσάς;

Μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα: Σταθερή 

Σας γοητεύει οτιδήποτε διαχρονικό, που η αξία του αντέχει στον χρόνο. Δύσκολα αλλάζετε άποψη, ακόμα και πάνω στη μόδα, κι ας φεύγουν και έρχονται τα trends. Προτιμάτε τις καθαρές γραμμές και τις μονόχρωμες επιλογές όπως ένα μπουκέτο από συμμετρικά λευκά τριαντάφυλλα, που χωρίς καμία αμφιβολία, αποτελεί τη safe επιλογή. 

yes-i-do-wedding-bouquet.jpg

Μπουκέτο με πρασινάδα, ασύμμετρα μεγέθη και κορδέλες: Ελεύθερο πνεύμα

Ταιριάζετε πράγματα που φαινομενικά μοιάζουν να είναι αντίθετα και αποφεύγετε ό,τι είναι υπερβολικά τέλειο. Δεν θα απογοητευθείτε αν ξαφνικά ξεκινήσει να βρέχει την ώρα της τελετής, θα προτιμήσετε καλύτερα ο γάμος σας να λάβει χώρα σε κάποια παραλία και το επόμενο πρωί να σας βρει εκεί αγκαλιασμένους γύρω από μια σβησμένη φωτιά. Αν και ελεύθερο πνεύμα αποφασίσατε να κατασταλάξετε και να μπείτε σε κάποια νόρμα, όμως και πάλι θα το κάνετε με τον δικό σας τρόπο. Όπως με αυτή την ασυνήθιστη ανθοδέσμη. 

yes-i-do-wedding-bouquet_4.jpg

Ολοστρόγγυλο μπουκέτο με πολλά και διαφορετικά λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις: I want it all and I want it now!

Από το λεξιλόγιό σας απουσιάζει η λέξη «όχι» και πάντα θέλετε -και τις περισσότερες φορές συμβαίνει- να περνάει το δικό σας. Ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε (the more, the merrier) και τίποτα και κανείς δεν θα σας εμποδίσει για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Και η ανθοδέσμη σας θα είναι τακτική, σε παστέλ χρώματα και ο γάμος σας θα είναι ο καλύτερος που έχει περάσει στην ιστορία των γάμων. 

yes-i-do-wedding-bouquet_2.jpg

Μπουκέτο με baby pink παιώνιες και τριαντάφυλλα: Ρομαντική

Από μικρή ονειρευόσασταν αυτή τη στιγμή και κάθε happy end στις ταινίες κομεντί σάς συγκινούσε. Αν μπορούσατε θα φτάνατε στην εκκλησία με άμαξα και θα κάνατε την τελετή του γάμου σας την ώρα που τα χρώματα του ουρανού αποκτούν τις σομόν, απαλές ροζ αποχρώσεις. Είστε αθεράπευτα ρομαντική και αυτό δεν είναι κακό. Θέλετε να ζήσετε το παραμύθι και δεν μπορεί κανείς να σας κατηγορήσει γι’ αυτό. 

yes-i-do-wedding-bouquet_3.jpg

Μπουκέτο με σκούρες αποχρώσεις λουλουδιών και πρασινάδα: Αντισυμβατική

Θα προτιμούσατε να φορέσετε ένα σκουρόχρωμο φόρεμα αντί για νυφικό ή θα συνδυάζατε το λευκό σας φόρεμα με μαύρα αρβυλάκια. Θα καλούσατε τους πολύ κοντινούς σας φίλους, χωρίς συγγενείς και μεγάλο σόι, ενώ θα πραγματοποιούσατε τον γάμο σας κατά προτίμηση τον χειμώνα που τα χρώματα είναι πιο μουντά και έχουν μια μελαγχολία που εσείς τη μεταφράζετε σε ρομαντισμό. Είστε αυτή που είστε και η ανθοδέσμη σας είναι απλώς τόσο υπέροχη και αντισυμβατική όπως εσείς!

yes-i-do-wedding-bouquet_5.jpg

Εσείς ποια ανθοδέσμη θα επιλέγατε στον γάμο σας; Εκείνη άραγε μιλάει για εσάς;

Διαβάστε επίσης…

Glove me tender | Δώστε στιλ στη νυφική σας εμφάνιση με ένα ζευγάρι γάντια – την απόλυτη τάση για το Φθινόπωρο του 2020

Micro weddings bigger than life: Ιδέες για έναν γάμο με λίγους καλεσμένους και πολλή λάμψη

A boho Christmas wedding! #ideas