Ήρθε η στιγμή να φτιάξετε την ανθοδέσμη σας; Ψάξαμε και βρήκαμε τα λουλούδια που ανθίζουν κάθε εποχή του χρόνου για να διαλέξετε πώς θα τη συνθέσετε ανάλογα με το πότε θα γίνει ο γάμος σας!

 

Photo by Carolyn Christine on Unsplash

 

Φθινόπωρο

Την εποχή αυτή τα χρώματα είναι πιο ήρεμα και πιο ζεστά. Διαλέξτε ανάμεσα σε ακακίες, στεφανωτή, γυψοφίλη, λυσίανθους, ανθούρια και ορχιδέες. Αποξηραμένα φύλλα μπορούν να συμπληρώσουν τις νότες της εποχής στο  νυφικό μπουκέτο σας.

 

Photo by Jez Timms on Unsplash

 

Χειμώνας

Όταν σκέφτεστε τον χειμώνα, τα χρώματα που σας έρχονται στο μυαλό είναι το λευκό, το έντονο κόκκινο και το χρυσό. Υπέροχα λουλούδια αυτής της εποχής είναι οι γαρδένιες, οι ανεμώνες, οι παπαρούνες και οι καμέλιες.

 

Photo by Thomas Ae on Unsplash

 

Άνοιξη

Τα λουλούδια της ανοιξιάτικης νύφης είναι σε ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κρινάκια, παιώνιες, ορτανσίες, μανόλιες, νάρκισσους, πασχαλιές και τουλίπες.

 

Photo by Carolyn Christine on Unsplash

 

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, ο λαμπερός ήλιος ζωντανεύει τα χρώματα στα λουλούδια. Οι αποχρώσεις είναι πιο έντονες, παιχνιδιάρικες. Μπορείτε να φτιάξετε μία πολύχρωμη ανθοδέσμη γεμάτη τριαντάφυλλα σε ζωηρά χρώματα, χρυσάνθεμα, φρέζιες, ντάλιες, ηλίανθους, γαρίφαλα και ζέρμπερες.

 

Photo by Tom the photographer on Unsplash

 

Yes I Do Note: Επίσης, όλο τον χρόνο μπορείτε να βρείτε γαρίφαλα, μαργαρίτες, ορχιδέες καθώς και πολλά, πανέμορφα λουλούδια που περιμένουν να τα διαλέξετε για να φτιάξετε την ανθοδέσμη των ονείρων σας. Εσείς πείτε απλώς «yes, I do»!

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη ρίψη της νυφικής ανθοδέσμης;

Ήξερες ότι πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε στην Αγγλία πριν από το 1800;

Νυφική ανθοδέσμη: Πώς θα τη διατηρήσετε για πάντα

Ακόμα και αν ο έρωτας περάσει κάποια στιγμή, η ανθοδέσμη σας θα μείνει για πάντα ζωντανή!

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Γεμάτα όγκο ευωδιαστά άνθη με ανάγλυφα πέταλα σε ρομαντικές αποχρώσεις, διεκδικούν μια θέση στο μπουκέτο του γάμου σου.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press