Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Πλούσια χρώματα και υφές χαρακτηρίζουν τα νυφικά μπουκέτα από φθινοπωρινά λουλούδια, τα οποία αποτυπώνουν πλήρως το πνεύμα της εποχής – για να μην αναφέρουμε τον ρομαντισμό που προσδίδουν στην ημέρα του γάμου σας.

Οι απαλές αποχρώσεις δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ξεφύγετε από τη φθινοπωρινή παλέτα. Τα έντονα κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα λουλούδια είναι must και μπορείτε ακόμη να τα συνδυάσετε με πλούσια πρασινάδα για να δημιουργήσετε μια κομψή αντίθεση. Ανεξάρτητα από το ύφος της νυφικής ανθοδέσμης σας, προσθέστε μία εντυπωσιακή βελούδινη κορδέλα και είστε επίσημα έτοιμες για την εκκλησία.

Καθώς προετοιμάζεστε για τη μεγάλη σας ημέρα, εμπνευστείτε από μερικές από τις ωραιότερες φθινοπωρινές νυφικές ανθοδέσμες. Ίσως να το σκεφτείτε διπλά πριν την πετάξετε στις ανύπαντρες φίλες σας!

Φωτογραφία από Southern Sparkle Weddings (Instagram)Φωτογραφία από Southern Sparkle Weddings (Instagram)Φωτογραφία από BC Floral (Instagram)Φωτογραφία από Three Wild Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Bows and Arrows Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Fifty Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Drift Floral (Instagram)Φωτογραφία από BC Floral (Instagram)Φωτογραφία από Southern Sparkle Weddings (Instagram)Φωτογραφία από Haute Blossoms Floral (Instagram)

 

RELATED POSTS

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Γεμάτα όγκο ευωδιαστά άνθη με ανάγλυφα πέταλα σε ρομαντικές αποχρώσεις, διεκδικούν μια θέση στο μπουκέτο του γάμου σου.

Λουλούδια με local χαρακτήρα: O floral artist Jim Labraco μάς συστήνει το νέο παγκόσμιο trend

Γιατί να το επιλέξετε και πώς να το υιοθετήσετε σωστά στον δικό σας γάμο

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press