Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Πλούσια χρώματα και υφές χαρακτηρίζουν τα νυφικά μπουκέτα από φθινοπωρινά λουλούδια, τα οποία αποτυπώνουν πλήρως το πνεύμα της εποχής – για να μην αναφέρουμε τον ρομαντισμό που προσδίδουν στην ημέρα του γάμου σας.

yes_i_do_autumnflowers_12.jpg

Οι απαλές αποχρώσεις δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ξεφύγετε από τη φθινοπωρινή παλέτα. Τα έντονα κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα λουλούδια είναι must και μπορείτε ακόμη να τα συνδυάσετε με πλούσια πρασινάδα για να δημιουργήσετε μια κομψή αντίθεση. Ανεξάρτητα από το ύφος της νυφικής ανθοδέσμης σας, προσθέστε μία εντυπωσιακή βελούδινη κορδέλα και είστε επίσημα έτοιμες για την εκκλησία.

Καθώς προετοιμάζεστε για τη μεγάλη σας ημέρα, εμπνευστείτε από μερικές από τις ωραιότερες φθινοπωρινές νυφικές ανθοδέσμες. Ίσως να το σκεφτείτε διπλά πριν την πετάξετε στις ανύπαντρες φίλες σας!

Φωτογραφία από Southern Sparkle Weddings (Instagram)Φωτογραφία από Southern Sparkle Weddings (Instagram)Φωτογραφία από BC Floral (Instagram)Φωτογραφία από Three Wild Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Bows and Arrows Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Fifty Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Drift Floral (Instagram)Φωτογραφία από BC Floral (Instagram)Φωτογραφία από Southern Sparkle Weddings (Instagram)Φωτογραφία από Haute Blossoms Floral (Instagram)

Must Read:

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Οι 10+3 καλύτεροι floral artists για τον γάμο σας

Πώς θα είναι οι ανθοδέσμες του 2021; Όλες οι νέες τάσεις

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!