«Είμαι κι εγώ γυναίκα και μπορώ να καταλάβω πόσο δυσάρεστο είναι το συναίσθημα όταν πρέπει να αποχωριστείς την ανθοδέσμη σου μετά τον γάμο» λέει στο Yes I Do η Kalina Mihaylova. «Τα λουλούδια αυτά σε συντρόφευσαν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου. Ήταν στα χέρια σου όταν είπατε ο ένας στον άλλον το “Yes I Do”. Όμως οι μέρες περνούν και τα λουλούδια, είναι η φυσική εξέλιξη, αρχίζουν να μαραίνονται».

Πόσο κρίμα πραγματικά είναι αυτό!

Γι’ αυτό η Kalina δημιούργησε το “The Bucket”.

«To “The Bucket” είναι μαγικό», μας λέει όλο περηφάνια.

Το “The Bucket” δίνει μια ακόμα ζωή στα λουλούδια του γάμου σας! Είναι το δικό σας Yes I Do αποτυπωμένο σε φυσικό πολυτελές μετάξι! Οι όρκοι σας σε μετάξι…

Μέσα από αρχαίες τεχνικές, η Kalina δημιουργεί breathtaking πολυτελείς μεταξωτές ρόμπες και nightwear με τα λουλούδια της δικής σας ανθοδέσμης. Για να είναι πάντα «εκεί».

Φανταστείτε το συναίσθημα όταν θα φοράτε μια ρόμπα ή πυζάμες όπου επάνω τους θα είναι αποτυπωμένα τα λουλούδια του γάμου σας. Στο site της Kalina θα δείτε πως μπορείτε ακόμα να αποτυπώσετε τα χρώματα των λουλουδιών της ανθοδέσμης σας σε μεταξωτά σεντόνια ή αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μια μάσκα ύπνου.

Η ανθοδέσμη σας, τα λουλούδια, οι στιγμές εκείνες, θα είναι πάντα κοντά σας.

Υπέροχο;

Yes I Do Tip: Η Kalina μπορεί να μεταμορφώσει την ανθοδέσμη σας ακόμα κι αν ο γάμος σας έχει γίνει πριν από χρόνια, αλλά εσείς την έχετε κρατήσει αποξηραμένη!

Something more: Μήπως αυτή είναι η ιδέα για το τέλειο δώρο για τον γάμο της κολλητής σας;

Follow her @the.bucket.colors

RELATED POSTS