Κάποια ζώδια έχουν μέσα τους τον αυθορμητισμό και άλλα για να πάρουν μια – σημαντική ή όχι – απόφαση στη ζωή τους το σκέφτονται πολύ καλά, βάζοντας κάτω όλες τις παραμέτρους και τα εκάστοτε αρνητικά ή θετικά στοιχεία. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε focus στην πρώτη κατηγορία, σε εκείνους  που βάζουν μπροστά τον αυθορμητισμό και τον αφήνουν να τους οδηγεί!

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που κάνουν πρόταση γάμου σε χρόνο dt και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Με το συναίσθημα και το ένστικτο να τον κατακλύζει, ο Κριός βρίσκεται πρώτος στη λίστα με τα ζώδια που κάνουν πρόταση γάμου σε χρόνο dt. Η αλήθεια είναι ότι θα κάνει αρκετές σχέσεις μέχρι να φτάσει στον γάμο, μέχρι να βρει εκείνον τον άνθρωπο που θα του προκαλέσει δυνατά συναισθήματα και το σημαντικότερο, έντονο πάθος. Και όταν αυτό θα συμβεί, η έρευνα για το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώβων θα ξεκινήσει αμέσως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πιο κοινωνικό ζώδιο, με το ανοιχτό μυαλό και τον αυθορμητισμο που τον χαρακτηρίζει ή θα κάνει την πιο γρήγορη πρόταση γάμου ever, ή θα αργήσει την πρόταση λόγω πολλών συνθηκών που έχουν να κάνουν κυρίως με τα συναισθήματα του. Όταν κάνει μια σχέση και δη σοβαρή, είναι 100% εκεί και το μυαλό του τρέχει σε γάμους, παιδιά κτλ. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι «αλλού» όμως μην παρεξενευτείτε αν ξαφνικά μια ημέρα σας κάνει την πιο ιδιαίτερη και show-stopping πρόταση γάμου. Με τον Δίδυμο ΟΛΑ να τα περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως μια ημέρα ξυπνά και φτιάχνει μια βαλίτσα και φεύγει μόνος του για να κάνει τον γύρο του κόσμου, έτσι ξαφνικά θα σηκωθεί ένα πρωινό και θα πει «θέλω να παντρευτώ». Και τι να κάνει δεν φταίει αυτός, αλλά ο Δίας που τον κυβερνά και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Λατρεύει να παίρνει ρίσκο και να δοκιμάζει νέες εμπειρίες, «ναι» ως εμπειρία βλέπει τον γάμο!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press