Αν είστε κι εσείς λάτρεις του minimal τότε σίγουρα θα λατρέψετε τη νέα συλλογή της Callista crafts για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015! Εμείς στο yes I do πήγαμε, είδαμε και σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τα νέα μοντέρνα πουγκιά και σακίδια πλάτης, τα κομψά clutches ιδανικά για βραδινές εμφανίσεις και τις mini tote bags σε νέες χρωματικές αποχρώσεις!
Yes I do Callista 2
Yes I do Callista 3
 
Το ανερχόμενο ελληνικό brand συνδυάζει άψογα τα στοιχεία του τέλειου γάμου στην Ελλάδα! Ήλιος και απέραντο γαλάζιο, απλότητα και κομψότητα αλλά και την πολυτέλεια της ελληνικής ομορφιάς! Άλλωστε η εταιρεία εμπνεύστηκε το όνομά της από την αρχαία ελληνική λέξη “κάλλος”!
Yes I do Callista 1
Yes I do Callista 5
Yes I do Callista 4Yes I do Callista 8
 
Αν γίνεσαι κουμπάρα λοιπόν φέτος το καλοκαίρι ή αν απλά θέλεις να είσαι chic σε όλες σου τις εξόδους δεν έχεις παρά να διαλέξεις μία Callista bag που σίγουρα με τη μοναδικότητα της θα σε κάνει ξεχωριστή!
Yes I do Callista 6
Yes I do Callista 7
Yes I do Callista 11
Yes I do Callista 10
Yes I do Callista 9
 

Τα προϊόντα Callista διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και σημεία πώλησης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα ελληνικά νησιά καθώς επίσης  και στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Ελβετία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης αλλά και για online αγορές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  αλλά και την επίσημη σελίδα στo Facebook.

 

Από την Αθηνά Γκαντήραγα