Αρχικά να μιλήσουμε λίγο για τον άντρα Κριό που φτάνει στο σημείο να κάνει πρόταση γάμου. Για να βάλει στην άκρη τον παρορμητισμό του και τις συχνές τάσεις φυγής που έχει από την καθημερινότητα, σημαίνει ότι έχει βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει, τον ‘’αντέχει’’ και φυσικά νιώθει και είναι πολύ (πολύ) ερωτευμένος.

Στο θέμα μας τώρα. Ο γαμπρός Κριός είναι εκείνος ο γαμπρός που δεν θα αγχωθεί λεπτό σε καμία φάση της προετοιμασίας του γάμου. Μπορεί  πολλές φορές να δημιουργεί ο ίδιος εντάσεις και σε πολλά θέματα να μην κάνει πίσω, όμως ποτέ δεν θα νιώσει στρες ή το λεγόμενο άγχος του γαμπρού. Και πώς να νιώσει άλλωστε όταν όλη του τη ζωή έχει μάθει να είναι αρχηγός, δυναμικός και απόλυτος;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Samantha Gades (unsplash)

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ‘’ενοχλήσει’’ με τις ιδέες του και τις συμβουλές του τη νύφη και τους συγγενείς του. Όμως επειδή πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά τις εναλλακτικές επιλογές, μην σας φανεί περίεργο αν στην αρχή της προετοιμασίας προτείνει ένα γάμο σε κάποιο μακρινό νησί ή ένα γάμο με λίγους καλεσμένους. Αφήστε τον να πει τις ιδέες του και μην του πάτε αμέσως κόντρα.

Το μυστικό για να μην δείτε τον γαμπρό Κριό να αλλάζει και να χαλάει η διάθεσή του, είναι να τον ενημερώνετε για όλα – χωρίς πολλές, πολλές λεπτομέρειες. Θέλει απλά να τα του δείχνετε ότι τον σκέφτεστε και ότι έχετε ανάγκη τη γνώμη του. Η αυτοπεποίθησή του είναι εκείνο το χαρακτηριστικό του, που θέλει συνεχώς να τονώνει και να να δείχνει στους γύρω του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Τaras Βudniak (pexels)

Γι’ αυτό λοιπόν προσπαθείστε σε κάποιες φάσεις της προετοιμασίας του γάμου, να του κάνετε ερωτήσεις και να μοιράζεστε τυχόν ανησυχίες και προβλήματα. Είναι πάντα πρόθυμος να βρει λύσεις αλλά και να σταθεί στο πλευρό σας, σαν κανονικός genteman που είναι!

Όσον αφορά το γαμπριάτικο κοστούμι, δεν αποτελεί για τον ίδιο στόχο ζωής να βρει το τέλειο σχέδιο ή να είναι μέσα στις τάσεις. Αυτό που θέλει στην ουσία είναι, την ημέρα του γάμου του να φοράει ένα κομψό κοστούμι μέσα στο οποίο θα νιώθει όμορφα και κυρίως άνετα, γιατί ο γαμπρός Κριός τα δίνει όλα στο πάρτι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Scott Webb (unsplash)

Όταν έρθει η ώρα για να φτιάξετε τη λίστα με τους καλεσμένους – οπλιστείτε με υπομονή – γιατί κάθε μέρα θα σας φέρνει και ένα νέο χαρτάκι με νέα ονόματα που θα θέλει οπωσδήποτε να έρθουν. Ο Κριός είναι επικοινωνιακός και από όπου και αν περάσει κάνει φίλους, γνωστούς και παρέες. Θέλετε το επικοινωνιακό του χάρισμα, θέλετε τα υπέροχα επιχειρήματά του και οι ιδιαίτερες ιδέες, ο γαμπρός Κριός θα καλέσει αρκετό, αρκετό κόσμο!

Ως ελεύθερο πνεύμα και ως ένας άνθρωπος που λατρεύει τα ταξίδια, αφήστε τον να σχεδιάσει μονος του τον μήνα του μέλιτος. Γνωρίζει τα πάντα όσον αφορά το που πρέπει να πάτε και πως θα περάσετε μοναδικές στιγμές και είναι pro στο να φτιάχνει προγράμματα. Όμως προσοχή, θα χρειαστεί λίγη βοήθεια στο κομμάτι της οργάνωσης και όταν λέμε οργάνωση εννοούμε να διπλοτσεκάρετε ημερομηνίες στα εισιτήρια αλλά και σε ότι έχει να κάνει με ώρες άφιξης και αποχώρησης. Είναι ξεχασιάρης, αυτό το είπαμε;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ jason-briscoe (unsplash)

Με λίγα λόγια ο γαμπρός Κριός αντιμετωπίζει τον γάμο του ως ένα νέο challenge και ως ένα νέο στόχο που πρέπει να πετύχει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Θα φροντίσει εκείνη τη μέρα να περάσουν όλοι τέλεια και οι φίλοι του σίγουρα θα θυμούνται τον γάμο αυτό σαν το απόλυτο πάρτι, σαν την απόλυτη γιορτή.

Γιατί αυτός είναι ο Κριός, ο άνθρωπος που θα κάνει τα πάντα για τους άλλους, αρκεί να νιώσει αγάπη, σεβασμό και σιγουριά στο περιβάλλον που ζει και αναπνέει.

RELATED POSTS

Ο γαμπρός το έσκασε…και άλλοι 5 bridal εφιάλτες!

Και πώς θα προλάβουμε αυτά τα τρομακτικά σενάρια - αν είναι στο χέρι μας να το κάνουμε, δηλαδή.

Γαμπρός Δίδυμος: Κυκλοθυμικός, ανεξάρτητος και σίγουρα η ψυχή του πάρτι!

Άραγε οι εναλλαγές στη διάθεση θα κάνουν την εμφάνισή τους και την ημέρα του γάμου;

Έχει και ο γαμπρός ψυχή! 5 άγχη που μπορεί να νιώσει κατά την προετοιμασία ή την ημέρα του γάμου

Ποιος είπε ότι μόνο τα κορίτσια θέλουν να πάνε όλα όπως τα ονειρεύτηκαν;

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press